EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 15.2.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Fest Afrika Winter Jam

Fest Afrika Winter Jam Liput

Fest Afrika Winter Jam on afrikkalaisen kulttuurin festivaali, jossa on luvassa itäafrikkalainen päiväbrunssi, maksutonta lastenohjelmaa sekä musiikin ja tanssin täyteinen iltakonsertti. Tapahtumaan on myynnissä brunssilippu, iltakonserttilippu sekä brunssin ja konsertin kattava kimppalippu.


Tapahtuma alkaa Fest Afrikan keittiön loihtimalla aidolla afrikkalaisella brunssilla klo 12-15. Lasten (4-12v) brunssit puoleen hintaan, alle 4-vuotiaat ruokailevat maksutta. Brunssin yhteydessä on luvassa myös maksutonta ohjelmaa lapsiperheille klo 14.

Iltakonsertissa klo 21 alkaen esiintyvät Ismaila Sanén länsiafrikkalaisia perinteitä afrobeatiin, rockiin ja jazziin yhdistelevä Saïsba, länsiafrikkalaisen tanssin ja musiikin ilosanomaa levittävä Jamora-ryhmä, tansanialaistaustaisista Mpondan sisaruksista koostuva laulu- ja soitinyhtye The Mpondas sekä mm. tansanialaisia heimo- ja seremoniatansseja ja -lauluja esittävä Menard Mpondan johtama Cheza Ngoma - Tanssiva Rumpu. Levyjä pyörittelee DJ Nestar. 

 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Brunssi klo 12:00
Iltakonsertti klo 21:00

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.