EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 1.2.2020  /  Amarillo Night  /  Hyvinkää

Feel the Flow: Tuomas Kauhanen, Mikaveli & ODE

Feel the Flow: Tuomas Kauhanen, Mikaveli & ODE Liput

Feel the Flow -klubi käynnistää Hyvinkään Amarillon helmikuun! Tällä kertaa illan ohjelmistossa esiintyvät Tuomas Kauhanen, Mikaveli ja ODE.

M-Eazy Musicin artisti Tuomas Kauhanen murtautui vahvasti suomirap-kentälle jo 2000-luvun alussa, veljensä kanssa muodostaman Näkökulma-yhtyeen kera ja osana A04-kollektiivia. Paremmin hänet tunnetaan kuitenkin sooloartistina, jonka tuorein levy "Katastrofin sattuessa" ilmestyi viime vuonna. Kauhasen tunnetuimpia hittejä ovat jalometallia niittäneet hitit kuten Enkeli, Pummilla Tallinnaan, Paita kattoon, Jano ja Miksi naiset rakastuu renttuihin.

Immanuel-yhtyeen myötä uransa aloittanut Mikaveli on viihtynyt jo pitkään soolorintamalla. Hänen vuonna 2015 ilmestynyt esikoisalbuminsa "Herranjengis" sai erinomaisen vastaanoton ja hiljattain räppäriltä on puskenut ulos toinen toistaan kovempia uusia singlejä, jotka pohjustavat seuraavaa levyä. Mikavelin takana toimii myös IMBOYS-brändi.

JXO-kokoonpanostakin tuttu ODE on ollut jo pitkään yksi alan arvostetuimpia kameleontteja, jonka omaleimainen tyyli, monipuolisuus ja taitavuus purevat kuuntelijoita lujaa. Soolona häneltä on ilmestynyt mm. "Täs on hyvä" -niminen EP, useita irtosinglejä sekä lukuisia vierailuja muiden artistien kappaleilla. Jotain genren sisäisestä arvostuksesta kertoo sekin, että ODEn omilla raidoilla on kuultu Huge L:n, Kuben, Tommishockin ja Nikke Ankaran kaltaisia featteja.

Facebook

www.facebook.com/AmarilloHyvinkaa


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 12 €, S-Etukortilla 10 €

Myynti loppuu 1.2.2020 22:00.