EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 6.2.2021  /  Amarillo Night  /  Hyvinkää

Feel the Flow: Brädi, WIL & Jere

Feel the Flow: Brädi, WIL & Jere Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 17.4.2020 ja kertaalleen siirretylle päivälle 5.9.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 10.11.2020 mennessä.

***

Kevään viimeinen Feel the Flow tuo Hyvinkään Amarillon lavalle Rähinä Recordsin Brädin, juuri debyyttialbuminsa julkaisseen WIL:n sekä tulevana kesänä Blockfesteillakin osana MKDMSK MMRL -tribuuttia esiintyvän Jeren.

Brädi on yksi kotimaisen hiphop-kulttuurin arvostetuimpia hahmoja. Hän on julkaissut kolme hyvän vastaanoton saanutta sooloalbumia, lukuisia jalometallirajat rikkoneita hittejä, ollut mukana Herrasmiesliigassa, perustamassa 5th Element -kollektiivia... Pelkästään meriittilista on jo liian pitkä lueteltavaksi. Hänen tuorein aluevaltauksensa on juontajan pesti Sonnin Taacca -podcastissa.

Sonylle levyttävä WIL julkaisi helmikuun lopussa virallisen debyyttialbuminsa "Lähiöprinssi", jonka tunnetuimpia kappaleita ovat miljoonakerhoon yltäneet Jos tuut mua vastaan, Sinitarraa sekä kirjoitushetkellä Suomen Spotifyn TOP 50 -listalla kohiseva Kun tänään lähden. WIL on tehnyt musiikkia jo 12-vuotiaasta lähtien ja tämän lahjakkuuden myös kuulee.

Äärimmäisen karismaattisena ja suoraviivaisena vanhan koulukunnan räpin modernina edustajana tunnettu Jere on tiputellut uutta musiikkia tasaiseen tahtiin. Pelkästään viime vuonna häneltä ilmestyi "Pelitoveri" EP sekä "Redi" EP yhdessä Häkkilän kanssa. Soolouransa lisäksi Jere tunnetaan useista eri kokoonpanoista kuten JXO.

Facebook

www.facebook.com/AmarilloHyvinkaa


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 12 €.

Myynti loppuu 6.2.2021 22:00.