EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.11.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Fear of Domination, Without Warning

Fear of Domination, Without Warning Liput

Industrial shock metal yhtye Fear of Domination kaahaa Helsingin On The Rocksiin marraskuussa!

Fear of Domination tarjoilee raakoja ja teräviä soundeja, sekä näyttävää lavaenergiaa apokalyptisella otteella. Bändi on kiertänyt mm. Virossa, Latviassa, Romaniassa, Saksassa ja Ruotissa. Yhtyeen viimeisin albumi VI: REVELATION julkaistiin vuonna 2021.

Illan avaa turkulainen modernin metallin edustaja Without Warning, joka yhdistää industriaalisia ja elektronisia elementtejä raskaisiin instrumentteihin. Kokonaisuuden viimeistelee melodiat ja monipuoliset vokaalit. Yhtyeen omaperäisyys heijastuu niin sävellyksiin että vahvaan visuaaliseen kokonaisuuteen. Modernin metallimusiikin toteutus muovautuu yhtyeen käsissä mielenkiintoiseksi tulkinnaksi, josta jokainen voi löytää itselleen jotain.

Yhtyeen eniten kuunneltua singleä ”Black Venom” on streamattu Spotify palvelussa jo yli 220 000 kertaa samalla kun yhtye jatkaa aktiivista kasvuaan. Tuorein 11.1.2023 julkaistu single "R.P.B.P" esittelee yhtyeen tummanpuhuvaa ja omaperäistä identiteettiä näyttävän musiikkivideon saattelemana.www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.