EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 12.3.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Fear of Domination, Rave the Reqviem (SWE), Detset

Fear of Domination, Rave the Reqviem (SWE), Detset Liput

Sekä Fear of Domination että Detset julkaisevat pitkäsoitot ennen rundia. FODin kuudes albumi ilmestyy 10. joulukuuta 2021. Detsetin debyyttiä saadaan sen sijaan odottaa ensi vuodelle. Pitkään valmisteltu kiekko on ulkona 14. tammikuuta 2022.

– Edes minä en voi sanoin kuvailla, miten upeaa on päästä kaikkien näiden vastoinkäymisten ja ahdingon jälkeen takaisin tien päälle uuden levyn turvin. Bändi on todella nälkäinen ja sellaisessa iskussa, että tulemme todellakin lunastamaan kaikki odotukset ja enemmänkin, Fear of Dominationin vokalisti Saku Solin lupaa.

– Myös Saran jälkeen laulajaksi tullut Jessica on ottanut tonttinsa upeasti haltuun ja sopii meidän friikkien sekaan paremmin kuin hyvin. Aika näyttää, mitä me keksitään seuraavaksi...


www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 12.3.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot