EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.10.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Fear Of Domination, Detset

Fear Of Domination, Detset Liput

Fear of Domination keikalle Helsingin On The Rocksiin lokakuussa!

Industrial metallin kärkinimiin lukeutuva Fear of Domination kaahaa Helsingin On The Rocksin lavalle 22. lokakuuta 2021. 

Pitkän koronan myöntämän keikkatauon jälkeen Fear of Domination palaa keikkalavoille kovemmassa vedossa kuin koskaan. Yhtyeen viimeisin single ’Rust’ tipahti ulos tämän vuoden keväällä ja tällä hetkellä bändin suunta on kohti odotetun uuden levyn julkaisua. 

Keikan lämmittelee käyntiin tamperelainen tyylikkäästi rockin ja metallin elementtejä yhdistelevä Detset. Yhtye julkaisi kesällä uusimman singlensä ja musiikkivideonsa ’So Offended’, joka käsittelee sananvapautta.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 22.10.2021 19:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot