EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.12.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Fear Factory (USA), Butcher Babies (USA), Ignea (UKR)

Fear Factory (USA), Butcher Babies (USA), Ignea (UKR) Liput

Fear Factory joulukuussa Suomeen

Kesäkuussa vuonna legendaarisista The Industrialist- ja Mechanize-albumeistaan uudet versiot julkaiseva industrial metalin pioneeri Fear Factory saapuu tärisyttämään suomalaisten seiniä ja sydämiä joulukuussa.

Groove- ja teollisuusmetallin amerikkalaisjätin paluusta saadaan nauttia Tampereen Olympiassa 14.12.2023 ja Helsingin Tavastialla 16.12.

Yhtyeen nykyiseen livekokoonpanoon kuuluvat yhtyeen perustaja kitaristi Dino Cazares, yhtyeeseen tänä vuonna liittynyt italialaislaulaja Milo Silvestro, pitkäaikainen rumpali Mike Heller sekä basisti Tony Campos.

Konsertin/t lämmittelevät tämän kesän Tuskassakin esiintyvä yhdysvaltalainen groove metal -yhtye Butcher Babies ja nerokkaasti metallin alatyylien välillä operoiva ukrainalaisbändi Ignea.

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 16.12.2023 17:00.