EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 11.6.2020  /  Veritas Stadion  /  Turku

FC Inter - MuSa
klo 18:30

FC Inter - MuSa Liput

FC Inter - Musan Salama Veritas Stadionilla 11.06.2020 klo 18:30.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ottelu pelataan rajoitetuilla yleisömäärällä ja istumapaikoissa on huomioitu riittävä etäisyys turvallisuuden takaamiseksi.

FC Inter Turku
Facebook | Instagram @fcinterturku

fcinter.fi


Aika: klo 18:30

Ottelu on ikärajaton. Anniskelukatsomo ei poikkeuksellisesti ole käytössä ottelussa, joten A- ja B-lohkojen kaikki paikat ovat ikärajattomia.

Portit avataan tuntia ennen ottelua. Saavuthan ajoissa!

Huom! Liput ovat myynnissä vain ennakkoon Tiketin verkkokaupassa ja myyntipisteissä. Ottelupäivänä stadionilla ei ole lipunmyyntiä.

Kauden 2020 yleiset sopimusehdot otteluun saapuville:

Ostamalla FC Interin ottelulipun sitoudut noudattamaan Veikkausliigan yleisiä sopimusehtoja, jotka on tehty jalkapallo-ottelun läsnäolijoiden viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Ottelulipun ostamalla hyväksyt yleiset ehdot. Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin. Sopimusehtoihin pääset tästä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

Veritas Stadion
Blomberginaukio 4, 20720, Turku