EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 1.1. - Ke 30.12.2020

FC Inter 2020 Hyväntekeväisyyskortti

FC Inter 2020 Hyväntekeväisyyskortti Liput

Kausikorttien myynti on keskeytetty toistaiseksi.
Tiedotamme sarjan alkamisesta sekä päivämääristä mahdollisimman pian.

____

FC Inter hyväntekeväisyyskortti valitsemallesi lahjoituskohteelle

FC Inter lahjoittaa vuosittain kausikortteja valitsemilleen seuran arvojen mukaisille kohteille.
Kaudella 2020 seuran lahjoituskohteita ovat Sykerö, Turun kaupungin lastensuojelulaitokset sekä Turun vastaanottokeskus. Myös sinä voit tukea näitä kohteita omalla lahjoituksellasi.

Kiitos, että olet mukana jakamassa iloa.

Sykerö

Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö järjestää monipuolista toimintaa syöpään sairastuneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Sykerö-toiminnasta perheen vanhemmat ja lapset saavat tukea vertaisiltaan.

Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö on Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen alainen osasto. Sykerö-kerho toimii pääsääntöisesti vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin.

Turun kaupungin lastensuojelulaitokset

Turun kaupungilla on kahdeksan omaa lastensuojelulaitosta, joista kaksi toimii perhetukiyksikkönä. Lastensuojelulaitoksissa asuvat lapset on sijoitettu joko avohuollon tukitoimenpiteenä tilapäisesti tai huostaanotettuina toistaiseksi. Kun lapsi asuu lastensuojelulaitoksessa, laitos toimii hänen kotinaan. Lasta tuetaan ihmissuhteiden ylläpitämisessä.

Turun vastaanottokeskus

Suomen Punaisen Ristin ylläpitämä Turun vastaanottokeskus vastaanottaa ja majoittaa Suomeen saapuvia turvapaikanhakijoita. Turun Vastaanottokeskus on ottanut vastaan vuosittain satoja uusia turvapaikanhakijoita. Turvapaikanhakija viettää keskuksessa useissa tapauksissa vain muutamia viikkoja, ns. ensivaiheen vastaanoton ajan ja siirtyy sitten toiseen vastaanottokeskukseen odottamaan turvapaikkaprosessinsa edistymistä.

fcinter.fi


HUOM! Hyväntekeväisyyskorttia ei voi noutaa toimipisteistä tai R-kioskeilta.

FC Inter toimittaa hyväntekeväisyyskortin valitsemallesi hyväntekeväisyyskohteelle.

Veritas Stadion
Blomberginaukio 4, 20720, Turku