EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 29.9.2018  /  Tapiolan urheilupuisto  /  Espoo

FC Honka - HJK
klo 15:00

FC Honka - HJK Liput
Takaisin

Ladataan…

Honka ja HJK kohtaavat kolmannen kerran Metroderbyn merkeissä tällä Veikkausliigakaudella Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 29. syyskuuta klo 15.00 alkaen.

Luvassa on erityisen jännittävää paikalliskamppailun huumaa sekä taistelua tärkeistä pisteistä matkalla kohti mestaruutta ja Eurooppaa. Lähde kannustamaan!

 

 

esporthonka.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Klo 15:00

Kolmen ottelun sarjalipun numerolla voit lunastaa 0 € hintaisia ottelulippuja Hongan peleihin. Valitse mieleinen paikka Aurinkokatsomosta ja lipputyypiksi: Hongan lippupaketti. Huomaathan, että otteluliput on lunastettava etukäteen, eikä sarjalippu kelpaa tapahtumaan sellaisenaan. Voit lunastaa kolme lippua samalla koodilla.

Ennakkohintaisten lippujen myynti päättyy kun päivä vaihtuu ottelupäiväksi. Tämän jälkeen lippuja myydään porttihinnoilla.

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

Esport Lounge sisältää pääsyn Esport Loungeen, jossa on tarjolla lämmin ruoka, sekä paikan VIP-katsomosta.