EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

To 22.10.2020  /  Tapiolan urheilupuisto  /  Espoo

FC Honka - FC Lahti
klo 18:30

FC Honka - FC Lahti Liput

ESPORT HONKA KOTIOTTELUT - LIPUT & INFO

Tervetuloa kannustamaan Honka menestykseen!

Veikkausliigan otteluissa edellytetään kasvomaskin käyttöä.

THL:n ja STM:n antamia suosituksia seuraten Palloliitto ottaa käyttöön velvoitteen käyttää kasvomaskia katsomossa Palloliiton valtakunnallisten sarjojen ottelutapahtumissa, mukaan lukien Veikkausliiga.

ESPORT HONKA – KAUDEN 2020 KOTIOTTELUT:

Ti 1.9. FC Honka-HIFK klo 18:30
Ke 9.9. FC Honka-Ilves klo 18:30
Su 20.9. FC Honka-HJK klo 13:00
Su 27.9. FC Honka-FC Haka klo 18:30
To 15.10. FC Honka-IFK Mariehamn klo 18:30
To 22.10. FC Honka-FC Lahti klo 18:30

esporthonka.com/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:30

KATSOMOLOHKO ETELÄ 1 ON VIERASKANNATTAJIEN KATSOMO SEURAAVISSA OTTELUISSA:
Ti 1.9. klo 18:30 FC Honka - HIFK
Su 20.9. klo 13:00 FC Honka - HJK

Ennakkohintaisten lippujen myynti päättyy kun päivä vaihtuu ottelupäiväksi. Tämän jälkeen lippuja myydään porttihinnoilla.

Pääkatsomo sekä aurinkokatsomo ovat katettuja katsomoita. Aurinkokatsomo on kokonaan numeroimaton.
VIP-lippu sisältää istumapaikan sekä tarjoilun VIP-katsomossa.


Kausikorttilaisten lippujen lunastaminen:

Kausikorttilaisten tulee lunastaa maksuton lippu sähköpostiin toimitettavan kampanjalinkin kautta. Mene myyntisivulle kampanjalinkin kautta, valitse haluttu paikka, valitse lipputyypiksi "Lippu Hongan kausikortilla" ja syötä kysyttäessä kausikorttisi numero. 1 lippu / ottelu / kausikortti. Pdf-lippuun ei lisätä toimitusmaksuja.

 

***

Otteluinfo syyskuun 2020 kotiotteluihin

Kaikkien ottelutapahtumiin osallistuvien turvallisuuden takaamiseksi ottelujärjestelyissä on muutoksia verrattuna ns. normaaliin ottelutapahtumaan. Toivomme, että noudatat ohjeita tarkkaan, jolloin kaikki pääsevät nauttimaan espoolaisesta huippujalkapallosta turvallisesti.

Uuden ohjeistuksen mukaan stadionia ei enää tarvitse jakaa alueisiin, mutta tapahtuman kokonaishenkilömäärä on edelleen rajattu.

Sisään pääsee kaikista porteista. Jos lippuusi on jo tulostunut sisäänkäyntiportti, voit jättää sen huomioitta. Toivomme, että pyritte välttämään jonoja ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan vapaampia portteja.

Huom! Gate 1 poistuu käytöstä, Gate 2, 3 ja 4 säilyvät entisillä paikoillaan. Ottelua tulee seurata siinä katsomossa, johon lippu on ostettu. Järjestyksenvalvojat ohjeistavat oikeisiin katsomonosiin.

Seisomakatsomot, sekä aurinkokatsomo (lohkot F, G ja H) ovat numeroimattomia katsomoita. Kun valitset istumapaikkaasi, ota turvavälit muihin ihmisiin huomioon.

Myös kioskilla 2 (pääkatsomon lohkon E takana sijaitseva kioski, karttakuvassa yläoikealla) on elokuun ottelussa anniskelu. Näin ollen anniskelua löytyy jokaiselta neljältä kioskilta.

Tauolla myyntipisteet saattavat ruuhkautua. Suosittelemme käyttämään hiljaisempia aikoja, mikäli mahdollista.  Muista pitää huolta turvaväleistä myös jonottaessa myyntipisteille. Kannattajatuotteita myydään Esport Arenan shopissa, sekä stadionilla.

Katso Tapiolan urheilupuiston kartta suurempana täältä.

***

Lipunmyynti stadionilla

Stadionin lipunmyyntipiste löytyy Esport Arenan pääoven edestä. Myös noudettavien lippujen piste sijaitsee samassa paikassa. Muut lähimmät lipunmyyntipisteet sijaitsevat Urheilupuiston metroasemalla, sekä Esport Centerin ja Arenan kahvioissa.

Jonojen välttämiseksi suosittelemme ostamaan liput etukäteen Tiketistä. Lippuja on Tiketissä myytävänä ottelun loppuun saakka.

HUOM! Kausikorttilaisten täysin vapaata kulkua ei voida sallia myöskään elokuun aikana, sillä stadionalueen henkilömäärä on rajattu. Kausikortilla pääsee yhä tietenkin maksutta kaikkiin Hongan Veikkausliigan kotiotteluihin. Kausikorttilaisten tulee kuitenkin lunastaa jokaiseen otteluun veloitukseton lippu Tiketin kautta. Kausikortin paikka ei poikkeusolojen aikaan ole voimassa, vaan paikka valitaan lippua lunastaessa. Mikäli sinulla on ongelmia lipun lunastamisen kanssa, ota yhteyttä Tikettiin sähköpostilla osoitteeseen hei@tiketti.fi

***

Esteettömyys

Inva-katsomot säilyvät entisillä paikoillaan. Loungen terassilta löytyy kenttätasossa oleva viiden paikan invakatsomo (pääkatsomon Esport Arenan puoleisessa päädyssä). Stadionin toinen invakatsomo sijaitsee pääkatsomon Urheilupuistontien puoleisessa päädyssä. Stadionalueelta löytyy invavessoja.

TÄRKEÄÄ! Saavuthan ottelutapahtumiin ajoissa. Älä saavu otteluun, jos tunnet itsesi sairaaksi tai sinulla on minkäänlaisia oireita. Nauti tällöin ottelusta Ruutu+:n välityksellä.

Kiitos, että olet mukana tekemässä turvallista ottelutapahtumaa!

#MeOllaanHonka

***

2020 yleiset sopimusehdot otteluun saapuville:

Ostamalla Esport Hongan ottelulipun sitoudut noudattamaan Veikkausliigan yleisiä sopimusehtoja, jotka on tehty jalkapallo-ottelun läsnäolijoiden viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Ottelulipun ostamalla hyväksyt yleiset ehdot. Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin. Sopimusehtoihin pääset tästä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.