EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 1.4. - To 31.10.2024  /  Tehtaan kenttä  /  Valkeakoski

FC Haka kausikortti 2024

FC Haka kausikortti 2024 Liput

FC Hakan kausikortit 2024

FC HAKAN JUHLAVUODEN KAUSIKORTIT NYT MYYNNISSÄ!

FC Hakan kausikortit vuodelle 2024 - tervetuloa nauttimaan huippujalkapallosta vuonna 2023 voittamattomalle Tehtaan kentälle!

JUHLAVUOSI:  juhlistamme 90 vuotta täyttävää FC Hakaa!

Alle 17-vuotiaat pääsevät myös kaudella 2024 ilmaiseksi Veikkausliigan otteluihin.

fchaka.fi/


Ikäraja: Ikärajaton

Ohjeet kausikortin ostoon

Voit valita kaikki kausikortit joko mobiilikorttina sähköpostiisi tai muovisena kausikorttina. Hintoihin lisätään toimituskulut valitun toimitustavan mukaisesti. Mikäli valitset muovisen kausikortin, voit valita käyttäväsi viime kauden kausikorttia myös tänä vuonna tai tilata 5 € lisämaksusta uuden muovikortin. Väliaikaisen kausikortin saat joka tapauksessa PDF-tiedostona sähköpostiin.

 • Mobiilikausikortti: kortti toimitetaan PDF-tiedostona sähköpostiin. Oston jälkeen toimitettava PDF-kausikortti on väliaikainen, ja varsinainen PDF-kausikortti toimitetaan lähempänä kauden alkua. Kausikortti näytetään ottelussa esimerkiksi älypuhelimen näytöltä. Valitse kausikortin toimitustavaksi PDF tai Kivra. PDF-toimitusmaksu 1 €, toimitus Kivraan 0 €.
 • Muovikortti postitse: uusi muovinen kortti toimitetaan sinulle postitse lähempänä kauden alkua. Mikäli haluat uuden muovikortin, 5 € korotus on huomioitu lipputyypin hinnassa. Valitse väliaikaisen kausikortin toimitustavaksi PDF tai Kivra, tämä ei vaikuta muovikortin postitukseen. Oston jälkeen toimitettava PDF-kausikortti on väliaikainen eikä siitä peritä toimitusmaksua.
 • Kauden 2023 muovikortin käyttäminen: syötä lipputyypin valinnan jälkeen aukeavaan ikkunaan viime kauden kausikorttisi numero, ja se aktivoituu maksun jälkeen kaudelle 2024. Valitse väliaikaisen kausikortin toimitustavaksi PDF tai Kivra. Oston jälkeen toimitettava PDF-kausikortti ei toimi pääsylippuna, vaan pääset otteluihin kauden 2023 muovikortillasi. Viime kauden muovikortin aktivoinnista ei veloiteta uutta toimitusmaksua.

Mikäli sinulla oli viime kaudella numeroitu paikka, löydät paikkatiedon viime kauden kausikortistasi. Kausikortista löydät myös kausikortin numeron, jota tarvitset ostoon, mikäli haluat käyttää ensi kaudella sinulla jo olevaa muovikorttia.

Mikäli sinulla on kysymyksiä kausikortin ostamiseen liittyen, olethan meihin yhteydessä!

Valitse myyntisivulla ensin, haluatko varata numeroidun vai numeroimattoman paikan, ja sen jälkeen valitse haluttu lippukategoria lipputyypin ja toimitustavan mukaan. Voit valita seuraavista kausikorttivaihtoehdoista:

Juhlavuoden huippukausari

 • Hinta alk. 254,50 € + toimituskulut.
 • Sisältää pääkatsomopaikan kaikkiin kauden 2024 Veikkausliigan ja Suomen Cupin kotiotteluihin Tehtaan kentällä.
 • Sisältää kausikorttikirjeen.
 • Käyttäjän nimi ei näy kausikortissa.
 • Saatavilla numeroimattomana tai numeroituna istumapaikkana. Numeroimattoman kausikortin haltijana voit istua ottelussa mille tahansa paikalle, jota ei ole merkitty tarralla varatuksi.

Juhlavuoden erikoiskausari

 • Hinta alk. 93,50 € / kpl + toimituskulut.
 • Sisältää pääsyn 10 vapaavalintaiseen Veikkausliigan kotiotteluun Tehtaan kentällä kauden 2024 aikana.
 • Sisältää kausikorttikirjeen.
 • Kortti on henkilökohtainen, eli kortin käyttäjä on nimettävä ostaessa ja käyttäjän nimi näkyy kausikortissa.
 • Saatavilla vain numeroimattomana istumapaikkana. Numeroimattoman kausikortin haltijana voit istua ottelussa mille tahansa paikalle, jota ei ole merkitty tarralla varatuksi.

Tukirenkaan juhlavuoden huippukausari

Tukirenkaalaisia yhdistää intohimo jalkapalloon ja tietenkin erityisesti FC Hakaan. Ryhmä kokoontuu kotiottelupäivinä omaan tilaansa Juusonpäätyyn sekä järjestää paljon muita tapahtumia. Tukirengas tukee FC Hakaa myös taloudellisesti. Lämpimästi tervetuloa porukkaan, tutustu lisää täällä.

 • Samansisältöinen kuin Juhlavuoden huippukausari.
 • Sisältää kausikorttikirjeen.
 • Jäsenyys on henkilökohtainen.
 • Saatavilla numeroimattomana tai numeroituna istumapaikkana. Numeroimattoman kausikortin haltijana voit istua ottelussa mille tahansa paikalle, jota ei ole merkitty tarralla varatuksi.

Juhlavuoden fanikausari lapsille

 • Myynnissä 24.12.2023 saakka.
 • Kortti on tarkoitettu 0-16-vuotiaille. Sisäänpääsy kotiotteluihin Tehtaan kentällä on joka tapauksessa ilmainen 0-16-vuotiaille kaudella 2024, mutta Juhlavuoden fanikausari sisältää muita etuja sekä mahdollisuuden numeroituun istumapaikkaan.
 • Sisältää kutsun pelaajatapaamiseen Tehtikselle huhtikuussa 2024. Tapaamisessa mahdollisuus jututtaa pelaajia sekä valmennusta ja saada mm. nimmareita.
 • Sisältää ainutlaatuisen FC Haka 90 -lasten T-paidan (koko ilmoitettava ostettaessa). Nouto Tehtaan kentältä alkaen keväällä 2024.
 • Saatavilla numeroimattomana tai numeroituna istumapaikkana. Numeroimattoman kausikortin haltijana voit istua ottelussa mille tahansa paikalle, jota ei ole merkitty tarralla varatuksi.

Juhlavuoden hyväntekeväisyyskausikortti

 • Hinta alk. 93,50 € / kpl.
 • Ei sisällä pääsyä ostajalle tai ole sellaisenaan toimiva kausikortti.
 • Kausikortti lahjoitetaan FC Hakan toimesta myöhemmin ilmoitettavaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

***

Voit ostaa samalla kerralla kausikortin kanssa myös FC Hakan Akatemian kausikortin tai Keräilykaulahuivin juhlavuoden logolla. FC Haka Akatemia pelaa Miesten Kolmosessa. Voit myös tehdä lahjoituksen Jussi Peltonen –rahastoon, joka tukee vaikeassa taloudellisessa tilanteessa olevien perheiden lasten jalkapalloharrastusta. Rahasto tukee nuorten pelaajien harrastamista.

***

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten. Ostamalla lipun tai tuotteen asiakas sitoutuu antamaan FC Hakalle markkinointiluvan.

Kauden 2024 yleiset sopimusehdot otteluun saapuville
Ostamalla FC Hakan kausikortin sitoudut noudattamaan Veikkausliigan yleisiä sopimusehtoja, jotka on tehty jalkapallo-ottelun läsnäolijoiden viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Kausikortin ostamalla hyväksyt Veikkausliigan yleiset ehdot..

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: Kyllä, avustajaa tarvitsevan asiakkaan kannattaa ostaa numeroimaton kausikortti, jolloin avustaja pääsee viereen istumaan.
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: Kyllä, Puukatsomo on esteetön.
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: Kyllä, Puukatsomossa.
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: Ei, pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle on varattu paikka Puukatsomon eturivistä.FC Haka 2023

Facebook | Twitter | Instagram | @fchakaofficial

Tehtaan kenttä
Tehtaankatu 9, 37600, Valkeakoski