EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 15.7.2024  /  Tehtaan kenttä  /  Valkeakoski

Haka 90v. -juhlaottelu: FC Haka - Ilves
klo 19:00

Haka 90v. -juhlaottelu: FC Haka - Ilves Liput

Veikkausliigan huippuottelu FC Hakan ja Ilveksen välillä pelataan maanantaina 15.7. klo 19.00 Tehtaan kentällä Valkeakoskella.

Pirkanmaan perinteikkäiden paikallisvihollisten herättää vuodesta mielenkiintoa jo valtakunnallisesti, mutta etenkin Valkeakoskella ja Tampereella, jossa jännitetään kuka vie tällä kertaa niin sanotun “Pirkanmaan herruuden” haltuunsa. Asetelmat otteluun lähdettäessä ovat mielenkiintoisimmat moneen vuoteen, sillä molemmat joukkueet ovat hienosti mukana taistelussa sarjan kärkisijoista.


Ottelussa juhlitaan myös 90-vuotiasta FC Hakaa!

Ottelu on myös samalla FC Hakan 90 -vuotisjuhlaottelu, missä ohjelmaa riittää jo hyvissä ajoin ennen ottelua ja jatkuu ottelun jälkeen.

Päivän aloittaa yhteistyössä Valkeakosken kaupungin kanssa järjestettävät, koko perheelle suunnatut otteluetkot Lepänkorvan puistossa Valkeakoskella kello 15.00-17.00. Etkoilla muun muassa Simon Lewellyn jalkapallosirkus ja palloilupisteet junioreille, missä on paikalla (ja haastettavissa) FC Hakan pelaajia.

Portit Tehtaan kentälle aukeavat klo 17.15. Ensimmäiset Pirkanmaan herruudet ratkaistaan jo klo 17.30, kun FC Hakan ja Ilveksen 2017 vuonna syntyneiden poikien joukkueet pelaavat esiottelut klo 17.30 alkaen. Kaikki juniorit pääsevät lisäksi pelailemaan freestylejalkapalloilija Alexander Wessbergin johdolla sekä pallotutkassa pääsee testaamaan potkulujuutta. Nämä palloilupisteet löytyvät Lasten Juhlatorilta, jossa myös mm. kuvausseinä sekä juhlallinen red carpet.

Ottelun jälkeen livemusiikki raikaa - Tehtaan kentän omassa Ravintola Paviljongissa voit Jälkipeleillä nauttia musiikista, mielenkiintoisista haastatteluista, sekä esimerkiksi herkullisesta pizzasta ja kylmästä virvokkeesta! Paviljonki on auki aina kello 23 saakka.

Nähdään “Tehtiksellä”!

Ps. Alle 17-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään Tehtaan kentälle koko Veikkausliigakauden 2024, joten ei muuta kuin koko perheen voimin nauttimaan huippuottelusta ja juhlatunnelmasta!


fchaka.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00


Tehtaan kenttä
Tehtaankatu 9, 37600, Valkeakoski