EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 29.8.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Favourite Colours, Mood Dye

Favourite Colours, Mood Dye Liput

FAVOURITE COLOURS

Syvää itsetutkiskelua ja massiivisia tunteiden purkauksia. Unenomaista keinumista ja sielua ravisuttavaa tuskaa; biisintekijä-tuottaja Aaro Seppäsen johtama indie-bändi Favourite Colours luo vastapareilla oman arvoituksellisen maailmansa. Yhtyeen musiikki tasapainoilee sulavasti eteerisen dreampopin ja astetta väkevämmän indierockin välillä, maalailevien synasoundimaailmojen rikastuttaessa kokonaisuutta.

MOOD DYE 

Sun uus lempibändi! Indietä, dream poppia ja psykedeelistä preesensiä. Helposti tykättävää, jopa rakastettavaa. Nimikko EP'n 2020 julkaissut yhtye julkaisi alkuvuodesta yksinkertaisesti EP2 nimellä kulkevan julkaisun ja päätyi tämän myötä mm. Radio Helsingille soittoon.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 29.8.2024 19:00.