EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 25.5.2023  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Fatboy (SWE)

Fatboy (SWE) Liput

Fatboy on ilman muuta Ruotsin rockabillyskenen kuningas. Muista samaa genreä edustavista yhtyeistä sen erottaa edukseen jäsentensä ehtymätön uteliaisuus uutta musiikkia kohtaan - samalla kun he vaikuttavan itsestäänselvästi ovat uskollisia juurilleen.

Yhtyeen kuudes albumi - Diggin’ The Scene - ilmestyi juuri ennen pandemiaa. Se vie meidät ristiriitaiselle matkalle elämän halki. Kohtaamme särkyneitä sydämiä ja palaneita siltoja maailmassa, jota emme oikein tunnista omaksemme.

Fatboylla on vankkumaton usko kykyynsä luoda rock’n’rollin taikaa ja siihen on syynsä. Yhteenhitsautuneessa joukossa vallitsee rikkumaton luottamus - kaikkea ei tarvitse suunnitella yksityiskohtaisesti, vaan asiat saavat tapahtua omalla painollaan. Kun musiikki saa vapaata tilaa, myös svengi ja taika saapuvat paikalle. 

Fatboy on yksinkertaisesti entistäkin parempi loihtimaan esiin pyhiä rock’n’roll-hetkiä. Kun bändi saapuu paikkakunnalle, rockabilly ottaa ohjat koko illaksi!

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

****

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Myynti loppuu 25.5.2023 19:00.