EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10.4.2020  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Fat Nick (USA)

Fat Nick (USA) Liput

FAT NICKIN HELSINGIN KEIKKA SIIRTYY

Fat Nickin suunniteltu keikka 10. huhtikuuta Helsingin Ääniwallissa siirtyy.

Korvaavaa keikkapäivää selvitetään ja tiedotamme tästä suoraan lipunostaneita. Pyydämme asiakkaita pitämään ostetut liput toistaiseksi tallessa. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat keikan siirtymistä.

 

Fat Nick huhtikuussa Ääniwallissa

Yhdysvaltalaisartisti Fat Nick esiintyy ensimmäistä kertaa urallaan Suomessa, kun räppäri saapuu Helsingin Ääniwalliin 10. huhtikuuta.

Floridan vahvasta rap-skenestä ponnistava Fat Nick kuuluu Buffet Boys -kollektiiviin yhdessä lapsuudenystävänsä Pouyan kanssa. Kaksikko loi alkuvaiheessa nimeä itselleen todellisella tee-se-itse -mentaliteetilla, järjestämällä itselleen kiertueita, julkaisemalla musiikkia ja tekemällä The Nick and Pouya Show -sarjaa YouTubeen.

Fat Nickiltä on ilmestynyt mixtapeja vuodesta 2013 alkaen, joilla hän on tehnyt yhteistyötä Pouyan lisäksi mm. Lil Peepin, $uicideboy$in, Shakewellin sekä Famous Dexin kanssa. Tuoreimmat isot julkaisut ovat "Roommates" EP (2019) ja "Generation Numb" -mixtape (2018).

www.facebook.com/Aaniwalli

www.aaniwalli.fi/info


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 10.4.2020 21:00.