EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.9.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

FACTØRY: Wia ja Tara, Maaria

FACTØRY: Wia ja Tara, Maaria Liput

Syyskuussa On the Rocksissa on tarjolla hyvää energiaa ja värikästä ohjelmaa. Factøry -klubilla lavalle nousee mielenkiintoisia uusia artisteja sekä viihdyttäviä dj:tä. Ensimmäinen klubi-ilta järjestetään mahdollisuuksien mukaan 23. huhtikuuta, jolloin lavalla nähdään Wia ja Tara sekä Maaria

Wia ja Tara:

Sisarusduo Wia ja Tara saattavat olla joillekin jo tuttuja helsinkiläisestä kahvilastaan, mutta kaksikko tekee myös mielenkiintoista indie-poppia. Yhtyeen debyyttisingle "Rodeo" syntyi koronakaranteenissa keväällä 2020, ja toinen single "Jooko" julkaistiin saman vuoden lokakuussa.

Tämä keikka tulee olemaan Wia ja Tara -yhtyeen debyyttikeikka ja uutta musiikkia on tulossa pian EP:n julkaisun merkeissä.

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/70deof7IdPLLTYCZrRygvo?si=16eHF6TVQpes0Ln9pMsgeAwww.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-23:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 24.9.2021 19:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot