EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Pe 23.4.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Factøry: Wia ja Tara, Ellis

Factøry: Wia ja Tara, Ellis Liput

UUSI FACTØRY -KLUBI ON THE ROCKSIIN KEVÄÄLLÄ

Huhtikuussa On the Rocksissa on tarjolla hyvää energiaa ja värikästä ohjelmaa, kun uusi Factøry -klubi rantautuu Helsinkiin. Factøry -klubilla lavalle nousee mielenkiintoisia uusia artisteja sekä viihdyttäviä dj:tä. Ensimmäinen klubi-ilta järjestetään mahdollisuuksien mukaan 23. huhtikuuta, jolloin lavalla nähdään Wia ja Tara  sekä Ellis.

Wia ja Tara:
Sisarusduo Wia ja Tara saattavat olla joillekin jo tuttuja helsinkiläisestä kahvilastaan, mutta kaksikko tekee myös mielenkiintoista indie-poppia. Yhtyeen debyyttisingle "Rodeo" syntyi koronakaranteenissa keväällä 2020, ja toinen single "Jooko" julkaistiin saman vuoden lokakuussa. 

Tämä keikka tulee olemaan Wia ja Tara -yhtyeen debyyttikeikka ja uutta musiikkia on tulossa pian EP:n julkaisun merkeissä.

Spotify

Ellis:
Ellis on kotoisin Pälkäneeltä mutta asuu nykyään Helsingissä. Elliksen ensimmäinen keikka On the Rocksissa ja uutta musiikkia luvassa kevään aikana, jonka julkaisijana toimii Capitol Music Finland.

Ellis tuo musiikillaan melankolista, herkkää ja lyriikoiltaan allekirjoittaneen maailmankuvaa. Artistin omin sanoin "En osaa kirjoittaa mitään kovin duuri voittoista musiikkia."

Spotify

___________

Tapahtuma järjestetään voimassaolevia rajoituksia ja suosituksia noudattaen. Tutustu tarkemmin On the Rocksin turvallisuuteen: Turvallisesti yhdessä.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

 Keikka- ja klubilippu - klo 18:00-04:00
- ennakkoon 12 €
- ovelta 15 €

Klubilippu - klo 22:00-04:00 (HUOM! Ei sisällä illan livekeikkoja.)
- ennakkoon 5 €
- ovelta 7 €

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

 

Myynti loppuu 23.4.2021 18:00.