EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.7.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Fabe, william

Fabe, william Liput

william on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut paikkansa kotimaisen hiphop- ja rytmimusiikin sydämestä. Melodista trap-musiikkia tekevä raumalaislähtöinen artisti on saavuttanut faniensa sekä myös radioaaltojen suosion, samalla kun artistin sinkkujulkaisut ovat vuorollaan pongahtaneet Spotify-listojen kärkipaikoille. Kyseessä on williamin kesän ainoa Helsingin klubikeikka!

Trap- ja R&B-genrejä omalla luovalla tyylillään yhdistelevä Fabe on saavuttanut suuren suosion niin keikoilla kuin Spotify-listojen kärkisijoillakin. Musiikin parissa monipuolisesti aina kuorolaulusta kitaransoittoon jo lapsesta asti ahkeroinut Fabe on alkujaan kotoisin Pirkkalasta, Tampereen kupeesta. Parhaillaan tämä kuuntelijoiden fiiliksiin aidosti panostava, kappaleet omien tunteidensa pohjalta kirjoittava artisti valmistautuu julkaisemaan debyyttialbuminsa syksyllä 2022.


kuudeslinja.com


Ikäraja: K-20
Aika: klo 22:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 15.7.2022 22:00.