EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.4.2024  /  Myyräncolo, Skenesali  /  Vantaa

F (levyjulkkarit) + Valma, Rehtori

F (levyjulkkarit) + Valma, Rehtori Liput
Emma-palkittu rap/r’n’b-artisti F julkaisee keväällä 2024 uuden albuminsa Self-helpless, jonka levynjulkkarikiertueella artisti nähdään myös Skenesalissa!

Self-helpless on antiteesi itsensä jatkuvalle kehittämiselle ja ylistys keskeneräisyydelle. Visuaalisesti albumi kumartaa 90-luvun ikonisten tähtien, kuten Anna Nicole Smithin ja Pamela Andersonin suuntaan. Albumilta on julkaistu tähän mennessä neljä singleä: musiikkivideollaan vakuuttanut Taas mennään, Muija on ku kone, Teetä (feat. Tuplakääk) ja Naispaholainen II.

Rohkeista ja visuaalisesti kekseliäistä livekeikoistaan ylistetty F tunnetaan parhaiten Ihana-hitistään joka on striimannut kultaa.

Monipuolinen, vahvoja albumikokonaisuuksia luova artisti on ollut ehdolla Emma Gaalassa useasti ja vuonna 2021 hänet palkittiin vuoden musiikkivideo-palkinnolla.

Valma on helsinkiläinen rap-artisti, jonka tavaramerkkinä toimii lämmin ja rullaava ysärisoundi. Lepäilyräpin lähettilääksi tituleerattu artisti pohtii sanoituksissaan ihmissuhteiden kiemuroita ja kalliolaisen nuoren naisen mielenmaisemaa: huijarisyndroomasta elämäntaparemonttiin.

Rehtori on jyväskyläläinen hiphop-artisti: räppäri ja tanssija, jolla on kantaaottava kynä ja energinen live. Reksi kuuluu vuonna 2018 perustettuun Kerhokerho-kollektiiviin ja oli mukana Monspin & HMCn Bootcamp Mixtape vol.1 biisillään Matti (2021). “Mulla ei oo genree ja biisitki on ku elämä ite: kaikenlaisii sävyi ja saundeja."

F:

Valma:
Instagram | Spotify

Rehtori

Skenesali:
Instagram | Facebook

www.myyrancolo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Skenesali on Myyrmäen uusin, upein ja rouhein keikkapaikka!
Löydät Skenesalin 20 metrin päästä Myrtsin juna-asemalta, jonne päätyy P-junalla reilussa vartissa steissiltä, AB-lipulla.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Joonas Ikonen, 0405781407, [email protected]

Esteettömyys puutteellista, portaat. Avustajan kanssa mahdollista kulkea vaihtoehtoista reittiä Skenesaliin. Esteetön WC eri kerroksessa, kulku järjestettävissä. Olethan yhteydessä, niin järjestetään kulku.

Myynti loppuu 12.4.2024 19:00.