EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.5.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

F (levyjulkkarit) + SOFA + MC KOO

F (levyjulkkarit) + SOFA + MC KOO Liput

F juhlii levyjulkkareita Tampereen G Livelabissa lauantaina 21.5.! Illan avaavat MC KOO ja SOFA.

Emma-palkitun F:n kolmas albumi Jos julkaisiin huhtikuussa. F kuvailee albumikokonaisuutta tähän astisista julkaisuistaan kevyimmäksi ja toiveikkaimmaksi, vaikka temaattisesti albumi kiertyykin luopumisen ympärille. Räppärinä tunnettu tekijä sukeltaa Jos -albumilla syvälle r’n’b-ilmaisuun, pyrkien törmäyttämään lapsuuden suosikkigenreään ja millenium-estetiikkaa tämän päivän soundien kanssa.

F:n tulevalta albumilta on julkaistu tähän mennessä singlet ihana, Menetän sut (feat. Hassan Maikal) ja Mitä jos (feat. Kasmir). Ihana-single oli viime vuonna myös Yle Areenassa julkaistun Kullannuput-sarjan tunnuskappale. Edellisen albumijulkaisun jälkeen Vuoden musiikkivideolla Emma Gaalassa palkittu F keskittyy aktiivisesti keikkailuun. Kevät tuo levyn myötä tullessaan klubikiertueen ja tulevana kesänä hän esiintyy mm. Ruisrockissa, Flow Festivalilla, Weekend Festivalilla ja Kesärauha-festivaalissa.

--

Sofa on huikean energisistä liveistään ja erittäin tarttuvista biiseistään tunnettu rapduo. Yhtyeen tuorein single Tytöt ilmestyi 14.4. Alli Haapasalon Tytöt, tytöt, tytöt -elokuvaan tehdyllä singlellä SOFA jatkaa musiikillista yhteistyötään tuottaja Noah Kinin kanssa.

Vuonna 2013 perustettu SOFA on riemastuttanut yleisöä räppäämällä asioista, joista hiphop-kulttuurissa ei juuri ole ennen puhuttu. Teatterikorkeakoulussa toisiinsa tutustuneen parivaljakon debyyttialbumi ’BFF’ ilmestyi helmikuussa 2020. Sen lisäksi yhtye on julkaissut kaksi EP:tä ja nipun singlejä, joilla se on räpännyt niin kuukautisista kuin legginseistäkin ja tasapainoillut riemukkaasti yhteiskunnallisen vaikuttavuuden ja hauskanpidon välillä. Oivaltavat ja voimaannuttavat tekstit syntyvät Sonjan ja Fannin omasta kokemuspiiristä.

Sofa on nähty myös olennaisena osana Tavastiankin loppuunmyynyttä D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowta.

--

MC KOO
on helsinkiläinen räppäri joka on tehnyt musiikkia täydestä sydämestä jo 14 vuotta. MC KOO julkaisi debyyttialbuminsa “KOON MAAILMA” huhtikuussa 2017 ja sinkkujulkaisut “Kuuma Mimmi” ja “Kolamies” ovat keränneet satojatuhansia kuunteluita suoratoistopalveluissa. Musiikkivideoita on niin ikään katsottu YouTubessa yhteensä yli 650 tuhatta kertaa.

KOO:n uusimman, helmikuussa 2019 julkaistun EP:n tuotannosta vastaavat muun muassa 6mäki (Tre Funk III, Velvet Boyz), Xmies (Lyömättömät, Freerap) sekä Rinneradio. MC KOON keikat ovat täynnä energiaa ja hyvien vibojen ilotulitus loppuu vasta kun viimeinen biisi on vedetty. MC KOON livekattaukseen kuuluvat itse maestron lisäksi vokalisti Lilli Aro sekä DJ:nä ja tuplaajana toimiva Lossi T.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus