EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 24.5.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

F (levynjulkkarit), Pesso

F (levynjulkkarit), Pesso Liput

Ladataan…

Artistilupaus F julkaisee debyyttialbuminsa Mä en oo viel tarpeeks iso pääsiäisen alla, 18. huhtikuuta. Albumi asettaa rinnakkain artistin lapsiminän ja nykyminän ja luo niiden välille dialogin. Mitkä kokemukset tekevät meistä aikuisia? Miltä maailma näyttää ennen ensimmäistä kokemusta parisuhteesta, seksistä, sairaudesta tai menetyksestä? Entä miltä sen jälkeen? Palaisinko takaisin jos voisin? Muun muassa näitä kysymyksiä F pohtii debyytillään. Yhdeksän kappaleen lisäksi albumia rytmittävät sämplätyt kasettiäänitykset, joita F:n isoäiti on nauhoittanut hänestä 90-luvulla.

F tunnetaan omaehtoisesta ja rohkeasta tyylistään niin musiikillisesti kuin visuaalisesti. Urbaaneja soundeja, räppiä, rnb- ja elektrovaikutteita musiikissaan yhdistelevä artisti vastustaa lokerointia ja hiphopiin liittyviä kliseitä. Tämä näkyy albumilla muun muassa F:n itse soittamilla viuluraidoilla. Albumi on kokonaisuudessaan ainoastaan F:n ja hänen tuottajansa käsialaa.

Oman soolotuotantonsa lisäksi F on saanut viime aikoina paljon mediahuomiota D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -kokoonpanon myötä. F on julkaissut kuluvan vuoden aikana musiikkia myös muiden artistien kanssa. Viimeisin Pyhimyksen kanssa julkaistu biisi Kärpänen soi parhaillaan YleX:llä, costeen ja F:n yhteinen Päivänsäde-kappale vuorostaan keikkuu parhaillaan Suomen Spotifyn 15 kuunnelluimman kappaleen joukossa.

Livenä yleisösä vakuuttanut yksin esiintyvä artisti on keikkaillut niin kuin myös D.R.E.A.M.G.I.R.L.Sin kanssa.

Illan avaa kehutun soolodebyyttinsä Johanna Kustannuksen kautta viime lokakuussa julkaissut Pesso, joka valmistelee tällä hetkellä seuraavaa julkaisuaan. 

www.facebook.com/fvirallinen
www.instagram.com/f_virallinen
www.facebook.com/mcpesso
www.kuudeslinja.com

www.allday.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.