EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 3.3.2022  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

F# feat. Pertti Päivinen

F# feat. Pertti Päivinen Liput


Pianisti Sid Hillen, basisti Jori Huhtalan ja rumpali Markus Ketolan trio F# on improvisaation ilottelua, live-esitykset ovat aina täynnä jännitystä, yllätyksiä ja tiukkaa groovea. F# pitää aina sekä yleisön että itse muusikotkin varpaillaan ja siksi lopputulos on aina tuore täynnä improvisaation ilottelua. Keväällä 2022 yhtyeen toisella levyllä ja nyt myös lavalla mukana on saksofonistilegenda Pepa Päivinen.

Debyytti-CD 'The Wannsee Punk' (SatnaMusic, 2018) sai erinomaiset arvostelut. Finnish Music Quarterly kirjoitti lokakuussa 2018: "Albumi on niin hyvin organisoitu ja monipuolinen, että toisinaan on vaikea käsittää, että musiikki improvisoitiin ja äänitettiin yhden istunnon aikana.” - Jan-Erik Holmberg

Toinen albumi ‘Scientifically proven and clinically tested’ ilmestyy keväällä 2022.

Sid Hille, piano
Jori Huhtala, basso
Markus Ketola, rummut
Pepa Päivinen, saksofoni


www.kokojazz.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00