EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 31.1.2025  /  On the Rocks  /  Helsinki

Ezhel (TUR)

Ezhel (TUR) Liput

Turkkilainen räppäri Ezhel saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen, Helsingin On The Rocksiin 31.1.2025!

Ezhel on räppäri, laulaja ja lauluntekijä, joka tunnetaan monipuolisesta musiikkityylistään, joka yhdistää hip-hopin, trapin ja reggaen elementtejä. Ezhel, oikealta nimeltään Sercan İpekçioğlu, nousi tunnetuksi vuonna 2017 julkaistuaan debyyttialbuminsa "Müptezhel", joka sai paljon huomiota ja arvostusta sekä Turkin sisällä että kansainvälisesti. Hänen lyriikkansa käsittelevät usein elämää, yhteiskunnallisia kysymyksiä ja henkilökohtaisia kokemuksia, ja hän on tullut tunnetuksi kyvystään yhdistää perinteisiä turkkilaisia elementtejä nykyaikaiseen rap- ja trap-musiikkiin.

Ezhelin musiikki on saanut laajaa suosiota erityisesti nuorten keskuudessa, ja hänellä on suuri ja intohimoinen fanikunta. Hänen suosionsa on levinnyt myös Turkin ulkopuolelle, ja hän on tehnyt yhteistyötä monien kansainvälisten artistien kanssa, kuten saksalaisen räppäri Ufo361:n ja hollantilaisen räppäri Murdan kanssa.

Ezhelin ura on ollut täynnä menestystä, ja hän on julkaissut useita hittejä ja albumeja, jotka ovat saaneet hyvän vastaanoton kriitikoilta ja faneilta. Hänen live-esiintymisensä ovat tunnettuja energisyydestään ja intensiivisyydestään, ja hän on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Turkin merkittävimmistä nykymuusikoista. Ezhel lähtee ensimmäiselle maailmankiertueelleen, ja on valmis valloittamaan lavat sekä tapaamaan faninsa ympäri maailmaa!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 31.1.2025 20:00.