EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.1.2023  /  Apollo Turku  /  Turku

Extinction In Progress + Chronoform

Extinction In Progress + Chronoform Liput

Extinction In Progress soittaa alternative death metallia, jossa yhdistyy aggressio, uniikit sovitusratkaisut, taidokas soittaminen ja lisäksi sopivasti huumoria. Yhtyeen soundi perustuu moderniin, aggressiiviseen death metalliin, johon on taidokkaasti punottu mukaan tunteita laajalta kirjolta: hauraan kauniista melankoliasta murskaavaan epätoivoon. Sanoitukset saavat inspiraationsa pääosin fiktiosta; tekstien aiheet haetaan sarjakuvien, animaatioiden sekä videopelien maailmoista.
Yhtye on tunnettu live-esiintymisistään asenteen ja tarttuvuuden takia:
jokainen keikka soitetaan ammattitaidolla ja 100 %:n latauksella.

CHRONOFORM julkaisi syksyllä 2020 toisen täyspitkän albuminsa "Myoni”, joka on vakuuttanut kuulijansa raskailla melodioillaan. Yhtye ammentaa musiikkiinsa vaikutteita useista metallin eri alagenreistä omintakeisella otteella. Melankoliseen äänimaailmaan kontrastia tuo nuorekas ja energinen liveshow, josta ei rytinää puutu! Yhtye on elämänsä livekunnossa, kuuntele Dusk-biisin liveveto tästä.

www.apolloturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 20:30

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Pöytävaraukset ja tiedustelut osoitteesta apollo@nightclub.fi

Myynti loppuu 20.1.2023 20:00.