EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 2.8.2019  /  45 Special  /  Oulu

EXO: Killa P & Burke (UK)

EXO: Killa P & Burke (UK) Liput

Killa P & Burke (UK)
Sleezy (OUL)
Illyana (HKI)
Vj/Dj Mkrf (TOP)
Mysteerisignaali (HKI)
Oivo (OUL)

KILLA P

KILLA P on yksi kovimmista grime MC:istä. Killan ura alkoi 2000-luvun alussa osana grime-originaattoreihin kuuluvaa Roll Deep crewiä. 2008 vuonna Killa P räppäsi serkkunsa Flowdanin kanssa The Bugin tuottamalla SKENG kappaleella. Biisistä tuli seminaalinen hitti, joka ei ole lopettanut soimasta klubeilla ja löytämästä vuosi toisensa jälkeen uutta yleisöä. Skengin jälkeen Killa P on jatkanut grindaamista mixteipeillää sekä fiiteillä ja uusia bängereitä satelee tasaiseen tahtiin. Alan biiseihin kuuluu mm. Fat Mac 90, sekä legendaariset youtube-kotivideot joilla Killa heittää settiä koneensa webcamiin. Lähivuosien isoimpiin grime-hitteihin puolestaan lukeutuu Deep Medillä julkaistu Sir Spyron Topper Top, jolla Killa fiittasi. Uudet kollaboraatiot mm. Distancen, Last Japanin ja Bukkhan kaltaisten steppituottajien kanssa ovat pitäneet huolen, että Killa pysyy edelleen grime-MC:iden kärkikastissa. Huoletta voi väittää tämän olevan yksi kovimpia bookkauksia Oulussa ikinä.

Youtube: Killa P

BURKE

Burke on tällä hetkellä Bristolissa asuva irlantilainen tuottaja, joka työskentelee kaupungin ykös levykaupassa/instituutiossa Idle Handsissa.

Burke on uuden koulukunnan grime-tuottaja, jonka tuotantoa ovat soittaneet mm. Kahn & Neek, Compa, Spooky, J:Kenzo, Trends, Boofy ja monet muut genren ykösnimet. Maaliskuussa Burke julkaisi ensimmäisen 12":sensa omalla Burke-leibelillä ja levyä rinsasivat mm. monet edellämainituista nimistä ja stygejen päälle heittivät settiä skenen kovimmat MC:t.

SoundCloud: Burke

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Showtime 23:00