EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 21. - La 28.11.2020  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Exit

Exit Liput

Exitin konsertti marraskuussa striimattuna sekä livenä!

Exitin tämän vuoden kiertueet on jouduttu perumaan koronan myötä ja yhtye teki kesällä 2020 vain yhden livestream-konsertin. Bändi on kuitenkin käynyt studiossa äänittämässä uusia lauluja, joista ilmestyy levy keväällä 2021. Uuden albumin ensimmäinen single julkaistaan pe 20.11. Sinkun julkaisun yhteydessä tehdään Peräseinäjoen kirkosta. Tämä onkin Exitin tämän vuoden ainoa konsertti, johon kuulijoita pääsee paikan päälle mukaan.

Pekka Simojoki kommentoi:

"Onhan nämä merkillisiä aikoja. Näin pitkää taukoa meillä ei ole ollut koskaan ja siksi onkin suorastaan juhlaa päästä taas soittamaan elävän yleisön eteen. Bändi on kaikesta huolimatta voimissaan ja uusia, hienoja laulujakin on nähnyt päivänvalon!"

Exit-yhtyeen jäsenet ovat Pekka Simojoki  (laulu), Matti Puttonen  (laulu ja koskettimet), Timo Luoto  (rummut), Jari Levy  (laulu ja koskettimet), Make Perttilä  (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi  (kitara) ja Timo Jouppi  (basso).  

Konsertin tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli yhteistyössä Suomen Lähetysseuran kanssa.


Ikäraja: Ikärajaton

Livestream-keikka toteutuu joka tapauksessa.

Tällä tietoa Peräseinäjoen kirkkoon saadaan ottaa myös pieni määrä ihmisiä turvavälein. Seuraamme AVIn tiedotteita. Jos ostat kirkkoon liput, voidaan ne muuttaa livestream -lipuiksi, jos yleisöä ei voidakaan rajoitusten vuoksi ottaa kirkkoon

 

Konsertin kesto noin 1h 15min.

Pääsylippu  / Ovet 18:15 / Showtime 19:00

Lipulla pääsy paikanpäälle 21.11., seuraamaan keikkaa.
Liveyleisöön myydään vain rajoitetusti lippuja.

Stream-lippu / Lähetys klo 19:00

Pääset katsomaan keikkaa syöttämällä tiketti.stream -sivuille lippusi 13-numeroisella koodilla. Lähetys alkaa klo 19:00.

Live streamin tallenne on katsottavissa 28.11.2020 asti.

Live stream -koodi toimii yhdellä laiteella kerrallaan.

Peräseinäjoen kirkko
Kirkkotie 2, 61100, Peräseinäjoki