EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 5. - Su 12.7.2020  /  Live stream  / 

Exit

Exit Liput

Exitin kesäkeikka striimattuna su 5.7. klo 18.00

Exitin alkuvuoden kiertue peruuntui maaliskuun puolivälissä koronan vuoksi. Heinäkuun alussa Exit tekee näin ollen tämän vuoden ensimmäisen konserttinsa, joka siis koronan myötä nähdään livestriimauksena. Marraskuussa 2020 on luvassa uutta Exitiä, kun yhtye julkaisee albumin, jonka tekeminen on jo aloitettu ja studionauhoitukset tehdään kesällä.

Pekka Simojoki kommentoi:
- Onpa hienoa päästä taas keikalle. Kaiken lisäksi tämä on Exitin historian ensimmäinen striimattu konsertti. Mikään ei voita ihan oikeata ihmisten kohtaamista, mutta olen yllättynyt, miten hyvin tällaiset nettikeikatkin toimii ja kaiken lisäksi yleisöäkin mahtuu paljon enemmän mukaan. Uskon, että saadaan tosi leppoisa ja mukava konsertti, jossa kuullaan monta tuttua laulua, mutta eiköhän sieltä jotain uuttakin löydy. Tervetuloa kaikki mukaan!

Exit-yhtyeen jäsenet ovat Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet), Timo Luoto (rummut), Jari Levy (laulu ja koskettimet), Make Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso). 

Livestream -konsertin tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli.

Exit Facebookissa.

ohjelmakristalli.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: 05.07.2020 klo 18:00

Toimitustavat:
Liput toimitetaan valintasi mukaan joko pdf-lippuna sähköpostitse tai sms-lippuna tekstiviestitse.

Livestream:
Keikka lähetetään suorana livestream-lähetyksenä. Tallenne on katsottavissa viikon ajan keikan jälkeen (6.-12.7.). Huomaa, että tallenteen osoite on eri kuin livestreamin, ja löydät tämän osoitteen lipustasi.

Konserttiosoite:
Konserttiosoite löytyy Tiketin lähettämästä tilausvahvistuksesta sekä pdf- ja mobiililipusta.

Näin katsot konsertin:
1) Säilytä saamasi tilausvahvistus (sähköposti tai tekstiviesti).
2) Klikkaa viestissä olevan konserttiosoitteen linkkiä. Löydät konsertin osoitteen myös lipustasi.
3) Nauti konsertista.
4) Muistathan, että konserttilippu on henkilökohtainen.

HUOM! Jos tekstilinkki ei ole klikattavassa muodossa, kopio osoite internetselaimesi osoitekenttään.

Internet-yhteys:
Seurataksesi livestream-lähetystä tarvitset internettiin yhdistetyn tietokoneen tai mobiililaitteen. Minimisuositus internetin latausnopeuteen on 10Mb/s. Suosittelemme myös käyttämään lähetyksen katsomiseen ajatasalla olevaa internetselainta, esim. Firefox, Crome, Safari (HUOM. Interner Explorer -selaimen käyttöä emme suosittele).

Lisätiedot/ohjeet/tuki:
www.ohjelmakristalli.com

Konsertin kesto noin 1 h 15 min

Live stream