EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 16. - Su 23.5.2021  /  TikettiStream  / 

Exit Kautta aikojen -livestream

Exit Kautta aikojen -livestream Liput

Exitin kautta aikojen parhaat laulut ja tarinat yhdessä konsertissa

Myös yleisö pääsee toivomaan suosikkejaan

Exit on tehnyt korona-aikana jo kaksi suosittua livestream-konserttia. Toukokuussa kuullaan kolmas. Exitin laulut ovat kulkeneet yleisönsä mukana jo yli 30 vuoden ajan ylittäen sukupolvien rajat. Siksi tässä Kautta aikojen -nimeä kantavassa livestream-konsertissa myös yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa konsertin sisältöön esittämällä ennakkoon laulutoivomuksiaan.  Muutama henkilö yleisöstä pääsee myös kertomaan johonkin Exitin lauluun liittyvän tarinansa suorassa lähetyksessä tai videon tai kuvien välityksellä.  Konsertissa päästään  kurkistamaan kulissien taakse sekä Exitin nykyisten että myös joidenkin entisten jäsenten haastattelujen kautta. Tarinoita on keräämässä Radio Dein aamujuontaja Mikael Juntunen. 

Kaksituntinen kokonaisuus sisältää nimensä mukaisesti Exitin rakkaimpia lauluja, sisältäen myös viime vuosina harvemmin esitettyjä kappaleita. Luvassa on myös maistiaisia syksystä asti työn alla olleelta uudelta Exit-albumilta. Exit julkaisee toukokuussa 2021 myös sinkun uudelta albumiltaan.

Pekka Simojoki kommentoi:

"Tästä konsertista halusimme tehdä vähän erilaisen. Yritämme sukeltaa syvemmälle kuin yleensä. Uskon, että siitä tulee mielenkiintoinen ja koskettava juttu -ja tietenkin hauska myös. Uskon, että tämä on parasta, mitä voimme antaa ennen kuin päästään taas tien päälle! Kannattaa tulla mukaan! "

Exit-yhtyeen jäsenet ovat Pekka Simojoki  (laulu), Matti Puttonen  (laulu ja koskettimet), Timo Luoto  (rummut), Jari Levy  (laulu ja koskettimet), Make Perttilä  (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi  (kitara) ja Timo Jouppi  (basso).

Konsertin tuottavat Radio Dei ja Ohjelmatoimisto Kristalli. 

 

Lähetä oma laulutoiveesi ja Exit-tarinasi osoitteeseen: johanna@ohjelmakristalli.com . Huomioimme kaikki viestit ja valitsemme osan näistä konserttiin mukaan.

ohjelmakristalli.com/


Ikäraja: Ikärajaton

Konsertin kesto noin 2h.

Stream-ohjeet

Pääset katsomaan tallennetta osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Live stream sunnuntaina 16.5. klo 18:00 alkaen. Talllenne on katsottavissa 23.5.2021 klo 23:59 saakka.

Lipunmyynti päättyy 23.5. klo 21:00.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot