EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 19.11.2022  /  Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalo  /  Seinäjoki

Exit 35 -konsertti

Exit 35 -konsertti Liput

Suomen tunnetuin gospel-yhtye Exit juhlistaa tulevana syksynä 35-vuotista taivaltaan ja lähtee konserttisalikiertueelle.

Yhtye on soittanut yli tuhat konserttia niin Suomessa kuin monissa muissakin Euroopan maissa. Exitin levyjäkin on myyty yli satatuhatta kappaletta ja tunnetuimpia lauluja ovat Hymni, Varjoista maan, Getsemane ja Mitä rakkaus on?

Yhtyeen keulahahmo Pekka Simojoki kommentoi:

- Onpa hienoa päästä taas konserttisalikiertueelle. Niistä on paljon hyviä muistoja vuosien varrelta. Ja kyllähän 35 vuotta tien päällä on jo ihan komea saavutus!

Exit-yhtyeen jäsenet ovat Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet), Timo Luoto (rummut), Jari Levy (laulu ja koskettimet), Make Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso).

Kiertueen tuottaa Suomen Lähetysseura yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa. Kiertueella tuetaan Lähetysseuran kautta Ukrainan jälleenrakentamista sekä Lasten pankkia, jonka kautta edistetään lasten oikeuksia eri puolilla maailmaa.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00
Ovet klo 17:15

Esityksen kesto väliajan kanssa 2,5h

Liput ovelta 35 €, alle kouluikäiset lapset ilmaiseksi.

Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalo
Kirkkokatu 15, 60100, Seinäjoki