EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 27.7.2022  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Ex Tuuttiz + DJ Kridlokk

Ex Tuuttiz + DJ Kridlokk Liput

Aikaisemmin Tuuttimörkönä tunnettu, kotimaisen hiphopin omaleimaisimpiin nimiin lukeutuva Ex Tuuttiz esiintyy CoolHead Liven - terassikeikalla yhdessä Dj Kridlokkin kanssa 24. heinäkuuta!

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia. Liput keikoille ovat myynnissä nyt!

Aiemmin Tuuttimörkönä tunnettu rap-artisti on hylännyt nimensä ja tunnetaan nyt nimellä Ex Tuuttiz. Ex Tuuttizksen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Kultainen Linna ja Savuke + kola. Artisti on julkaissut kaksi albumia, joista vuonna 2016 julkaistu Kromihammas nousi myös Suomen albumilistan ykköseksi. Artistin tuorein single on huhtikuussa 2021 ilmestynyt “Gangsta-käppään”.

Illassa mukana median älykköräppäriksi ristimä DJ Kridlokk.

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.
Keikat loppuvat klo 22.00 mennessä

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive

Myynti loppuu 27.7.2022 18:00.