EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 9.12.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

Mamageri Metal Night: Everture, Stoned Statues, St. Aurora

Mamageri Metal Night: Everture, Stoned Statues, St. Aurora Liput

Joulukalenterin paras luukku aukeaa 9.12. kun Bar Loosen lavalle nousee kolme timantinkovaa bändiä: Everture, Stoned Statues ja St. Aurora.


Kokkolalainen Everture on rikkonut jo miljoonan striimin rajan Spotifyssa biiseillään. Modernia melodista metallia soittava yhtye on myös valittu mukaan Music Finlandin Vientiartistijalostamoon ja tähtää kansainvälisille lavoille. Bändiä on kommentoitu mm. näin:

"Oma tyyli ja hyvä yhdistelmä tuttuja ja uusia metallimusan kuvioita. Hyvä balanssi clear vocalsin ja growlingin välillä".

Tsekkaa bändin debyyttialbumin livestriimikeikka.Stoned Statuesia on tituleerattu mahdollisesti tämän hetken kovimmaksi tamperelaiseksi bändiksi. Hiljattain Sakara Recordsille kiinnitetty bändi on 2019 vuoden lopulla perustettu voimatrio, jonka debyyttialbumi julkaistaan vuoden 2022 aikana. Yhtyeen musiikki on klassisia rock/metal-elementtejä sekoitettuna progehtaviin ja metalcoremaisiin breakdown-osuuksiin, sekä tarttuviin ja mahtipontisiin poppikertseihin. Bändi on saanut tunnustusta etenkin live-keikoistaan, jotka ovat täynnä punk-energiaa sekä vaaran tuntua.Helsinkiläinen alternative rockyhtye, St. Aurora nousee jälleen keikkalavoille tuoreen ja moniulotteisen EP:nsä voimin. 2000-luvun alun vivahteilla höystetty EP toimii energiavoittoisena moottorina punkhenkiselle esiintymistavalleen, jota bändi on kiillottanut karanteenissa.

Tällä hetkellä yhtye valmistelee uutta musiikkivideota ja toista EP:tään.


www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com


Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 9.12.2021 20:30.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot