EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 12.5.2022  /  Utopia Club  /  Turku

Nem Agency & Dark River Festival Present: Evergrey (SWE)

Nem Agency & Dark River Festival Present: Evergrey (SWE) Liput

Nem Agency & Dark River Festival esittävät: Ruotsalainen Evergrey keväällä Suomeen!

Yli 25 vuotta vahvaa, progressiivista metallia työstänyt Evergrey esiintyy torstaina 12. toukokuuta Turun Utopia Clubilla.

Laulaja-kitaristi ja alkuperäisjäsen Tom S. Englund piiskaa yhtyeensä kerta kerran jälkeen vereslihalle. Evergrey osoitti alkuvuodesta 2021 ilmestyneellä Escape of the Phoenix -albumillaan, että melodiat ja melankolia todellakin sopivat yhteen pataan.

Escape of the Phoenix on Evergreyn 12. pitkäsoitto, jolle Tom S. Englund lupaa jatkoa jo Suomen-keikkojen aikoihin.

– On mahtavaa tulla taas soittamaan Suomeen. Siihen mennessä olemme todella lähellä toisen koronapandemian aikana syntyneen albumin julkaisua. Sen päälle voin luvata, että Evergrey tulee iskemään keikoilla 100-prosenttisella teholla.

Evergrayn musiikissa on aina ollut tasoja ja tunnetta. Bändi risteilee epätoivon ja maanisuuden välillä todella omaleimaisesti ja yhtyeen asema progressiivisen metallin kehittäjänä on kiistaton. Monitasoisuus on lahja, jota Evergrey hyödyntää hämmentävän hienosti.

Evergreyn Suomen-kiertueen toteuttavat yhteistyössä tamperelainen ohjelmatoimisto Nem Agency ja kotkalainen raskaan musiikin festivaali Dark River Festival.


utopiaclub.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.


Myynti loppuu 12.5.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot