EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 25.9.2024  /  Olympia  /  Tampere

Hellsinki Metal Festival presents: Evergrey (SWE), Cyhra (SWE)

Hellsinki Metal Festival presents: Evergrey (SWE), Cyhra (SWE) Liput

Evergrey Suomeen kahdelle keikalle syyskuussa, mukana myös Cyhra.

Keikat Helsingissä ja Tampereella ovat osa tulevan Theories of Emptiness -albumin kiertuetta.

Göteborgin metalliylpeys Evergrey julkaisee uuden Theories of Emptiness -albuminsa 7. kesäkuuta ja suuntaa levyn myötä myös kiertueille, joista ensimmäinen osa kuullaan Skandinaviassa. Bändin kotikaupungista starttaava Emptiness Over Scandinavia -turnee saapuu myös Suomeen kahdelle keikalle: bändi esiintyy 24. syyskuuta Helsingin Ääniwalissa ja seuraavana päivänä Tampereen Olympiassa. Mukana nähdään myös niin ikään ruotsalainen Cyhra, jossa on mukana myös suomalaisväriä – onhan kitaristi Euge Valovirta viihtynyt yhtyeen riveissä jo vuodesta 2017 alkaen.

Jo vuonna 1995 perustettu Evergrey on tunnettu omaperäisestä musiikistaan, jossa yhdistyvät niin progressiiviset elementit, powersävelet, hittimelodiat kuin synkkyyskin, joka kuuluu erityisesti ajatuksia herättävissä sanoituksissa. Tuleva Theories of Emptiness -albumi on järjestyksessään jo 14. yhtyeen studioalbumi, ja tällä kertaa luvassa on bändin mukaan eksistentiaalisen tyhjyyden ja siitä kumpuavien sisäisten heijastuksien teemoja, Evergreylle ominaista äänimaailma unohtamatta.

Yhtye julkaisi kaksi viikkoa sitten uusimman, niin musiikillista kuin kirjaimellisesti konkreettistakin ilotulitusta täynnä olevan videonsa tulevalta albumilta, katso Falling From The Sun -video nyt täältä.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 25.9.2024 23:59.