EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 18.8.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

Everfrost, Blackment, Numento

Everfrost, Blackment, Numento Liput


EVERFROST

Everfrost on suomalainen power metalliyhtye, jota inspiroi japanilainen animemusiikki ja estetiikka. Bändin toinen täysimittainen albumi ‘Winterider’ on kerännyt suosiota Suomessa ja ulkomailla, niin anime kuin metallifanien keskuudessa. Sekä anime intoilijat, että metalli fanit ovat kuvailleet Everfrostin bändiksi jota he ovat etsineet samalla kun energisoiva musiikki tuo iloa ja vapauttaen sinut jokapäiväisistä elämän kahleista. Everfrostin keikalla pääset nauttimaan voimakkaasta metallimusiikista, koordinoidulla, mutta energisestä lavashowlla!


BLACKMENT

Blackment on hyvinkääläinen melodista metallia soittava yhtye, joka perustettiin vuonna 2014. Bändi julkaisi debyyttialbuminsa Plains of Oblivionin syksyllä 2022. Albumilta julkaistu single ”Northern Lights” sai ensisoittonsa Radio Rockilla. Yhtye sai lisäksi ehdokkuuden Kaaoszinen Vuoden tulokas 2022 -kategoriassa. Vuonna 2023 Blackment eteni arvostetun Wacken Metal Battle Finland -bändikilpailun semifinaaleihin. Bändin tuorein single “Pariah” julkaistiin viime huhtikuussa.

Blackment on uniikki ja tunnistettava yhtye, jonka musiikin tunnuspiirteitä ovat tarttuvat melodiat, raskaat ja leikittelevät kitarariffit, tiukka rytmi, tunnelmalliset syntikat sekä monipuolinen ja persoonallinen laulutyyli. Kuusihenkinen yhtye on saanut kiitosta energisistä live-keikoistaan ja on esiintynyt muun muassa Helsingin On The Rocksissa järjestetyssä Heavy Metal Heart Festivalissa.

Tällä hetkellä Blackment työstää uutta materiaalia.

NUMENTO
Tuska 2022 -festivaaleilla esiintynyt progemetalliyhtye Numento yhdistelee musiikillisia ääripäitä upeaan naisääneen. Yhtye julkaisi uusimman pitkäsoittonsa "The Vile Entity" lokakuussa 2022. Muun muassa "progepommiksi" tituleerattu Numento ei jätä ketään kylmäksi aggressiivisilla riffeillään, polveilevilla tunnelmillaan ja energisellä live-esiintymisellään.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 18.8.2023 19:00.