EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 29.3.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Evelina

Evelina Liput

Ladataan…

Laulaja/lauluntekijä Evelina on tehnyt lyhyessä ajassa läpimurtonsa maamme artistien kärkikastiin. Evelinan musiikki on sekoitus urbaania poppia, r'n'b:tä sekä hiphoppia.

Musiikin lisäksi Evelina on myös tullut tunnetuksi muoti-ikonina sekä nuorten esikuvana, joka rikkoo rohkeasti rajoja. Evelina tuli suuren yleisön tietoisuuteen Mikael Gabrielin kanssa tekemällään hitillä "Honey" jota on striimattu Spotifyssä jo yli 16 miljoonaa kertaa.

Tuorein "Nostalgiaa"-single nousi suoraan Spotifyn kärkeen. Julkaisu myös paketoi Evelinan ison vuoden. Helmikuussa Evelina palkittiin Vuoden naissolistin Emmalla. Evelinan sinkut "Tornado", "Sun vika" ja "Vielä kerran" ovat jyllänneet radioissa ja Spotifyssa "Sun vika" on ylittänyt 6,2 miljoonan striimin, "Vielä kerran" 3,3 miljoonan striimin ja "Tornado" yli 10 miljoonan striimin määrän. Valtaisa radiohitti "Tornado" nousi myös Suomen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Evelinan debyyttialbumi "24K" on viihtynyt nyt Suomen virallisella listalla yli 100 viikkoa. Tiivis keikkailu ja Vain Elämää -ohjelma ovat tuoneet Evelinalle myös paljon uusia kuulijoita. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä!

www.facebook.com/evelinavirallinen/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.