EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 6.4.2019  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Evelina

Evelina Liput

Ladataan…

Laulaja/lauluntekijä Evelina on tehnyt lyhyessä ajassa läpimurtonsa maamme artistien kärkikastiin. Evelinan musiikki on sekoitus urbaania poppia, rnbtä sekä hiphoppia. Musiikin lisäksi Evelina on myös tullut tunnetuksi muoti-ikonina sekä nuorten esikuvana, joka rikkoo rohkeasti rajoja. Evelina tuli suuren yleisön tietoisuuteen Mikael Gabrielin kanssa tekemällään hitillä "Honey" jota on streamattu Spotifyssä jo yli 14 miljoonaa kertaa.

Tuorein single Nostalgiaa-single nousi suoraan Spotifyin #1 ja pysynyt siellä ja julkaisusta lähiten. Julkaisu myös paketoi Evelinan ison vuoden. Helmikuussa Evelina palkittiin Vuoden naissolistin Emmalla. Evelinan sinkut TornadoSun vika ja Vielä kerran ovat jyllänneet radioissa ja Spotifyssa:Sun vika on ylittänyt 6,2 miljoonan striimin, Vielä kerran 3,3 miljoonan striimin ja Tornado yli 9,7 miljoonan striimin määrän. Valtaisa radiohitti Tornado nousi myös Suomen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Evelinan debyyttialbumi 24K on edelleen Suomen Virallisen listan sijalla 43. Levy on viihtynyt nyt listalla jo 109 viikkoa. Tiivis keikkailu ja Vain Elämää -ohjelma ovat tuoneet Evelinalle myös paljon uusia kuulijoita. 

 

www.tullikamari.net


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00