EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 29.6.2022  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Evelina + BESS

Evelina + BESS Liput

Kotimaisen pop-musiikin kärkinimiin lukeutuvat Evelina sekä BESS esiintyvät CoolHead LIVEn aurinkoisella jättiterassilla 29. kesäkuuta!


Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 36 kiinnostavaa artistia. Liput keikoille ovat myynnissä nyt!

Evelina yhdistelee musiikissaan taitavasti pop-, hiphop- sekä R&B-tyylejä. Yleisöä puhuttelevat lyriikat, taidokas tulkinta ja karismaattinen lavaesiintyminen ovat vahvoja tekijöitä Evelinan suosion takana. Aidot tunteet, herkät sanoitukset ja huolellisesti hiottu show on elämys, josta pääsee tänä kesänä nauttimaan CoolHeadin aurinkoisella terassilla.

BESS nousi koko kansan tuntemaksi tähtinimeksi alkuvuodesta 2022, jolloin hän teki UMK-historiaa biisillään Ram pam pam. Kyseessä on kaikkien aikojen ensimmäinen Uuden Musiikin Kilpailun kappale, joka on puhkaissut kultarajan ja keikkunut listakärkenä jo ennen UMK-finaalia.

BESS:n läpimurto pop-kentälle tapahtui jo vuonna 2019 ilmestyneellä esikoislevyllä, jolta lohkaistiin mm. triplaplatinarajaa lähentelevä hitti Tempo sekä kultaa striimanneet singlet En pysty lopettaa ja Yhden liikaa. Täysin ainutlaatuisella äänellään ja energiallaan valloittavan helsinkiläisartistin settilista on itse asiassa täynnä ajattomia tanssihelmiä kuten Viisi kesää, Aja sekä Melodia. Tyylikkään tekijän keikoilla bileet ei todellakaan lopu kesken.

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00


Tapahtuma on siirtynyt.

Evelina esiintyy BESSin kanssa uudella päivämäärällä 29.6.2022. Alkuperäisille päivämäärille 1.6.2022 (Evelina) & 6.7.2022 (BESS) ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 22.6.2022 mennessä.

***

Showtime
18.30 - BESS
20.00 - Evelina

Keikat loppuvat klo 22.00 mennessä

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.
Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive

CoolHead Brew Viikki
Koetilantie 1, 00790 Helsinki

Myynti loppuu 29.6.2022 18:00.