EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 9.1.2020  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Etnogaala

Etnogaala Liput

Suomen järjestyksessään kolmas Etnogaala pidetään torstaina 9.1.2020 Tavastia-klubilla Helsingissä. Vuosittaisessa gaalassa palkitaan kansanmusiikin, maailmanmusiikin sekä kansantanssin kiinnostavia ja ansioituneita toimijoita. Yle välittää ja tallentaa tapahtumaa TV- radio- ja nettikanavillaan.
 
Etnogaala on kansanmusiikin ja kansantanssin näköinen juhlailta: vähemmän puheita, enemmän livemusiikkia ja tanssia. Tavastia muuntautuu kahden esiintymislavan etnoklubiksi, jossa Ylen lähetys liikkuu lavalta takahuoneeseen, lämpiöön ja haastatteluihin.
 
Gaalan esiintyjät valitaan Etno-ehdokkaiden joukosta, joita kuka tahansa voi ehdottaa koko kesän 2019. Sekä ehdokkaat että ohjelma julkaistaan syys-lokakuussa 2019. Katso lisää www.etnogaala.fi.

Vuoden 2019 Etnogaala oli suuri menestys. Tavastialla löivät kättä gaalan arvokas tunnelma sekä kansanmusiikin ja  kansantanssin rento meininki. Tämä kannattaa kokea!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.