EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.7.2021  /  Sopenkorven Kesanto  /  Lahti

Konserttifestivaali Huvit & Jatsit ETKOT #2: Kaisa ja kummajaiset, Howlin J-Boy And Missisippi Weirdos

Konserttifestivaali Huvit & Jatsit ETKOT #2: Kaisa ja kummajaiset, Howlin J-Boy And Missisippi Weirdos Liput

ETKOT #2 Tapahtumassa kuultava loistava musiikin tekijä Kaisa Käärmermaa on laulaja-lauluntekijä, jonka folkpop on herkkää, omalaatuista ja tummanpuhuvat lyriikat ovat siinä vahvassa asemassa. Kaisa ja Kummajaiset esittää kappaleita aina ilmastonmuutoksesta oman potentiaalinsa saavuttamiseen ja villinä olemiseen. Äänimaisemaltaan kappaleet nojaavat lauluharmonioihin, pianoon, jousiin sekä elektroniseen biittiin. Kaisan lisäksi yhtyeessä soittavat upea joukko muusikoita: sellisti Niklas Hagmark, basisti Hannu Kilkki, rumpali Lari Hermanni Lius sekä kosketinsoittaja, laulaja Julia Vuorinen. Kaisa julkaisi vuonna 2019 EP:n Imaginary Oblivion, joka on monipuolinen kokonaisuus niin äänimaisemansa kuin kokoonpanonsa kautta jousikvartetista elektronisten biittien kautta jouhikkoon asti. Kaisa ja Kummajaiset luo esiintyessään intensiivisen ja läsnäolevan tunnelman. Tänä vuonna Kaisalta tulee ulos myös albumi 12 ways.

Howlin J-boy & Mississippi Weirdos
taas tarjoilee raakaa delta/early Memphis- bluesia omalla elämänkokemuksella, paikoin synkälläkin näkemyksellä. Biisejä lähes 100 vuoden takaa. Innoittajina legendaariset artistit Howlin Wolf, Blind Willie Johnson, Son House...

Kesanto on urbaanin rouhea ulkoilma tapahtumapuisto, vanhan metsittyneen teollisuusradan suojassa, keskelle Sopenkorven vanhaa teollisuualuetta Lahdessa. Sinne on helppo pääsy esim. kaupunki skooteilla, bussit 5, 21 tuovat aivan viereen ja sinne on n. 15 min kävelymatka Lahden Keskusta ja matkakeskukselta.

Kesantoa on kehuttu myös egenlandin paikallisena matkakohteena. Siellä koettu konsertti on ikimuistoinen ja paikalle kannattaa tulla jo pelkästään näkemään urbaani puisto ja katutaideseinät metsittyneen radan suojassa.

Festivaaliliput täältä


Ikäraja: Ikärajaton
Showtime klo 16:00
Sopenkorven Kesanto
Sopenkorvenkatu 9, 15800, Lahti