EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.7.2021  /  Sopenkorven Kesanto  /  Lahti

Konserttifestivaali Huvit & Jatsit ETKOT #1: SUAD

Konserttifestivaali Huvit & Jatsit ETKOT #1: SUAD Liput

Laulaja ja biisintekijä SUADin debyyttilevy Waves julkaistiin tammikuun lopulla. Albumillinen tummasävyisiä popin helmiä hurmasi kriitikot sekä kuuntelijat kotona ja ulkomailla, mutta alkuvuoteen sovitut esiintymiset jouduttiin peruuttamaan koronarajoitusten vuoksi. Elokuussa puoli vuotta kestänyt odotus vihdoin päättyy ja SUAD pääsee yhtyeineen takaisin konsertoimaan.

Kesanto on urbaanin rouhea ulkoilma tapahtumapuisto, vanhan metsittyneen teollisuusradan suojassa, keskelle Sopenkorven vanhaa teollisuualuetta Lahdessa. Sinne on helppo pääsy esim. kaupunki skooteilla, bussit 5, 21 tuovat aivan viereen ja sinne on n. 15 min kävelymatka Lahden Keskusta ja matkakeskukselta.

Kesantoa on kehuttu myös egenlandin paikallisena matkakohteena. Siellä koettu konsertti on ikimuistoinen ja paikalle kannattaa tulla jo pelkästään näkemään urbaani puisto ja katutaideseinät metsittyneen radan suojassa.

Festivaaliliput täältä


Ikäraja: Ikärajaton
Showtime klo 18:00
Sopenkorven Kesanto
Sopenkorvenkatu 9, 15800, Lahti