EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 10.2.2024  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Ester Nuori Leppä & Felabay + Kellarikollektiivi: Sonja ja Laura

Ester Nuori Leppä & Felabay + Kellarikollektiivi: Sonja ja Laura Liput

Tubaan saapuvat 10.2.2024 Ester Nuori Leppä & Felabay sekä Kellarikollektiivi: Sonja ja Laura!

Ester Nuori Leppä on runoilija ja rap-artisti Helsingistä. Hän on julkaissut useita runokokoelmia, joista viimeisin, ”Maanantai ja mustat hitit” (WSOY, 2022) käsittelee epäonnistumista ja syvää kaipuuta toiseen ihmiseen.

Vuonna 2023 Leppä esiintyy tuottajansa Felabayn kanssa. ”Polka memoriam” -albumi (Helmi Levyt, 2023) julkaistiin toukokuussa. Levy on jatkoa ”Viekää terveiseni Polkalle!” -äänirunolevylle (Viihdekasetit, 2018), kuitenkin muuttuen runosta räpiksi.

Illan aluksi esiintyvät Kellarikollektiivin runoilijat Sonja Kaisanlahti ja Laura Juntunen, jotka tuovat lavalle yhteisen runoesityksen, joka tarkastelee lähestyvää valoa ja melankoliaa. Sonja Kaisanlahti on runoilija, muusikko ja lavarunoaktiivi, joka haluaa taiteessaan ymmärtää aikaa ja muistia. Häntä kiehtovat unen ja mielikuvituksen rajapinnat, pohjoinen luonto ja yö. Laura Juntunen on toimittaja, kirjailija ja lavarunoilija, joka genrestä riippumatta tutkii teksteissään elämän pimeitä hetkiä ja yhteiskunnan varjopuolia.

Klo 21:30 Kellarikollektiivi: Sonja ja Laura

Klo 22:30 Ester Nuori Leppä & Felabay

Tervetuloa!

www.voimala1889.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00


Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.