EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 8.10.2019  /  Haaga-Helian Pasilan-toimipiste (auditorio)  /  Helsinki

Esseen opit

Esseen opit Liput

Ladataan…

Long Playn viimevuotisesta esseekoulutuksesta on kiihkeästi toivottu uusintaa. Nyt se on koittanut! 

Long Playn iltakoulussa opit maan parhailta kirjoittajilta. Tällä kertaa parrasvaloihin astelevat esseistit Antti Nylén, Tommi Melender ja Koko Hubara. He kertovat kirjoitusprosessin eri vaiheista, esseetekstin kertojasta ja omakohtaisuudesta - ja antavat parhaat vinkkinsä kirjoittajille. Koulutus sopii kaikille, joita kiinnostaa esseen kirjoittaminen, oman ajattelun jäsentäminen ja erilaiset tavat lähestyä tekstiä.

Iltakoulun opettajat:

Antti Nylén on palkittu esseisti ja suomentaja. Häneltä on julkaistu muun muassa kokoelmat Halun ja epäluulon esseet, Kauhun ja ulkopuolisuuden esseet sekä viimeisimpänä Häviö. Häneltä ilmestyy lokakuussa esseekokoelma Kolme pyhää (Kirjapaja). Nylén puhuu iltakoulussa tyyliin, kieleen ja viimeistelyyn liittyvistä seikoista - käsityöstä, jolla kaunokirjallista asiaproosaa valmistetaan.

Tommi Melender on toimittaja, kirjailija ja esseisti. Häneltä on julkaistu muun muassa esseeteokset Kuka nauttii eniten ja Yhden hengen orgiat sekä Onnellisuudesta. Melender valmistelee parhaillaan uutta esseekirjaa, joka ilmestyy keväällä 2020. Melender kertoo käytännön työtavoistaan ja purkaa työvaiheitaan osiin. Miten esseet ja kokoelmat syntyvät? Millaisia pohjatöitä ne vaativat ja miten kokoonpano tapahtuu?

Koko Hubara on Ruskeat tytöt -median päätoimittaja, joka kirjoittaa parhaillaan esikoisromaaniaan. Hänen esseekirjansa Ruskeat tytöt ilmestyi 2017. Hubara puhuu iltakoulussa omakohtaisuudesta esseistiikassa. Miten käyttää omia kokemuksiaan? Mikä on henkilökohtaisen ja poliittisen suhde?

Illan juontaa Long Playn toimituspäällikkö, kirjailija Anu Silfverberg.

Long Playn iltakouluihin myynnissä myös kolmen kerran sarjalippu. Katso lisätietoja tästä.

www.longplay.fi/koulutukset


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 16:15-20:00

Tilaisuus klo 16.15 - 20.00

Paikalle pääset parhaiten junalla tai raitiovaunuilla 7 ja 9. Haaga-Helian Pasilan toimipiste sijaitsee Pasilan aseman ja Messukeskuksen välissä.

Tapahtumapaikassa on esteetön pääsy pyörätuolille.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 8.10.2019 16:15.