EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 22.11. - Pe 2.12.2022  /  Haaga-Helian Pasilan-toimipiste (auditorio)  /  Helsinki

Essee ja omaelämäkerrallisuus: Silvia Hosseini, Antti Hurskainen, Anu Silfverberg

Essee ja omaelämäkerrallisuus: Silvia Hosseini, Antti Hurskainen, Anu Silfverberg Liput

Essee ja omaelämäkerrallisuus

Marraskuun Iltakoulussa opitaan esseentekoa mestareilta! Omasta työstään tulevat kertomaan kirjailijat Antti Hurskainen, Silvia Hosseini ja Anu Silfverberg. Koulutus on käytännönläheinen ja sopii kenelle tahansa kirjoittajalle tai sellaiseksi haluavalle.

– Silvia Hosseini on kirjailija, opettaja ja kriitikko, jonka esseekokoelmat Pölyn ylistys ja Tie, totuus ja kuolema ovat saaneet ylistävän vastaanoton. Hosseini kertoo iltakoulussa esseen rakenteesta. Tarjolla on vinkkejä siihen, miten esseen käsittelyjärjestyksen voi tehdä kiinnostavaksi ja millaisia muotoja essee voi tai voisi ottaa.

– Kirjailija Antti Hurskaisen on julkaissut neljä kiitettyä esseeteosta (mm. Välinpitämättömyys ja Suru ei toimi) ja kaksi romaania, ja julkaissut esseistiikkaa kulttuurilehdissä runsaasti. Hän pureutuu osuudessaan muun muassa argumentin ja tyylin suhteeseen. Kaunokirjallisen esseen olemassaolon peruste on hänen mukaansa esteettinen: tyyli on edellytys, jonka puutetta voi korvata muulla. Hurskainen kertoo myös mittakaavan käytöstä esseen teossa: mitkä ovat ”suuren” aiheen hyödyt ja haitat, entä ”pienen” vastaavat?

– Anu Silfverberg on julkaissut esseekirjat Luonto pakastimessa, Sinut on nähty ja Äitikortti, mutta käyttää esseistin keinoja myös useissa journalistisissa lehtiteksteissään. Silfverberg kertoo, mistä tietää, kannattaako aiheesta tehdä juuri esseetä? Mihin essee soveltuu ja mikä sille soveltuu? Luovan kirjoittamisen työpajoja vetävä Silfverberg lupaa myös esitellä pari hyvää kirjoitusharjoitusta esseenteon käynnistämiseen.

– –

Huom. Paikalle pääset parhaiten junalla tai raitiovaunuilla 7 ja 9. Haaga-Helian Pasilan toimipiste sijaitsee Pasilan aseman ja Messukeskuksen välissä.

www.longplay.fi/koulutukset


Ikäraja: Ikärajaton

Long Playn iltakouluihin myynnissä myös kolmen kerran sarjalippu. Katso lisätietoja tästä.

***

Iltakoulut järjestetään Haaga-Helian Pasilan toimipisteen auditoriossa (Ratapihantie 13, Helsinki) klo 16.30–19.30. Tähän iltakouluun voi osallistua joko paikan päällä, etänä livestriimin kautta tai katsomalla tallenteen jälkikäteen.

Tallenne on katsottavissa 29. marraskuuta saakka osoitteessa tiketti.stream. Streamiä pääset seuraamaan pääsylipusta löytyvällä koodilla. Tallennetta voi katsoa samalla koodilla. Ohjeet löytyvät myös pääsylipusta.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Stream-ohjeet

Pääset katsomaan tapahtumaa osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Tapahtuma on katsottavissa 22.11.2022 klo 16:15 alkaen aina 29.11.2022 klo 23:59 asti. Lipunmyynti streamiin loppuu 29.11.2022 klo 20:00. Stream-lipulla
voit katsoa sekä live streamin että tallenteen.