EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 29.7.2023  /  Seurasaari  /  Helsinki

ESSE -esittävän taiteen kesäjuhla

ESSE -esittävän taiteen kesäjuhla Liput

ESSE -esittävän taiteen kesäjuhla järjestetään kolmatta kertaa 29.7.2023 Helsingin Seurasaaressa. Kesäjuhlat tuo yhteen taiteilijoita ja taiteen ystäviä ainutlaatuisella tavalla, jossa esittävä taide kohtaa luonnon ja museomiljöön harmonisesti.

Ohjelmistossa nähdään muun muassa Hollywoodin Magic Castlessakin esiintynyt taikuri Robert Jägerhorn yhdessä theremin pioneerin Susanna Viljanmaan kanssa, monitaiteellisen TARGET Helsinki ensemblen paikkasidonnainen nykytanssiteos BUSKING, sekä Arctic Ensemblen päätähuimaava sirkusesitys Tuuliajolla.

Tapahtuma alkaa iloisella ohjelmalla, joka on suunnattu lasten kanssa vieraileville ja jatkuu aikuisemmalle katsojakunnnalle suunnatuilla poikkitaiteellisemmilla esityksillä. Esityksiä nähdään Seurasaaren ulkomuseon tunnelmallisessa ympäristössä ja saaren kuvankauniissa luonnossa.

ESSE -esittävän taiteen kesäjuhlan tuottaa Agit-Cirk ja se on toteutettu yhteistyössä Seurasaaren ulkomuseon kanssa.

www.agitcirk.com/esse

Instagram.com | Facebook.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 10:45

Alennusryhmien lipun hinta on sama Early Bird ja normaalihintaisessa lipunmyynnissä.

Alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.

Kaikki liput vaihdetaan tapahtumapäivänä lippukioksilla tarraan. Lipuntarkastus alkaa klo 10:45 Seurasaaren ulkomuseon lipunmyyntikioskin vieressä. Lipunmyyntikioski sijaitsee heti saareen tultaessa sillan kupeessa.

Huomioittehan, että Hallan talon, Karunan kirkon ja Ivarsin esitykset järjestetään museorakennuksien sisällä, mikä rajaa yleisökapasiteettia. Otamme yleisöä sisään museorakennuksien sisällä oleviin esityksiin saapumisjärjestyksessä siihen asti, kunnes yleisökapasiteetti on täynnä. Yleisökapasiteetin täyttyessä esityksiin viimeisimmäksi saapuneet eivät mahdu seuraamaan esitystä. Rajatut yleisökapasiteetit suojelevat museorakennuksia. Muissa esityksissä ei ole yleisörajoituksia. Tulethan siis esityspaikalle ajoissa.

Esteettömyys:
Osa esityksistä sijaitsee Seurasaaren esteettömällä reitillä. Kulkureitit saaressa eivät ole päällystettyjä, minkä takia esteettömät reitit ovat vaativia. Museorakennukset ovat lähes alkuperäiskunnossa, eivätkä näin ollen täysin esteettömiä. Useimpien rakennuksien pihapiirit ovat pyörätuolilla saavutettavissa. Saaressa on Helsingin kaupungin puisto WC:t, mistä osa ovat esteettömiä.