EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.1.2021 - La 31.12.2022

Esport Honka: Oheistuotteet

Esport Honka: Oheistuotteet Liput

Esport Honka fanihuivi (Esport Honka)
Seuran virallinen kannatushuivi. Monikäyttöistä huivia voit käyttää perinteiseen tapaan kaulahuivina ja ottelussa kannatushuivina viirin tapaan. Huivin leveys on 18 cm ja pituus 152 cm. Materiaali: 100 % akryyli.

Esport Honka fanihuivi (FC Honka)
Seuran virallinen kannatushuivi. Monikäyttöistä huivia voit käyttää perinteiseen tapaan kaulahuivina ja ottelussa kannatushuivina viirin tapaan. Huvisissa on logo kummassakin päässä ja FC Honka –teksti huvin keskellä. Huivin leveys on 17,5 cm ja pituus 177 cm. Materiaali: 100 % akryyli

Esport Honka tupsupipo (FC Honka)
Tämä tupsupipo on suosituin fanituotteemme. Tuote on one size, ja se sopii niin lapsille kuin aikuisille. Materiaali: 100 % akryyli.

Esport Honka tupsupipo (Esport Honka)
Tuote on one size, ja se sopii niin lapsille kuin aikuisille. Materiaali: 100% akryyli.

Esport Honka fanipipo
Tyylikäs fanipipo, joka sopii kokonsa puolesta niin lapselle kuin aikuiselle. Materiaali: 100 % akryyli.

Esport Honka aamutossut
Pehmeät aamutossut, joista löytyy kolme kokoa 40/41, 42/43 & 44/45. Huomioi kokoa valitessani käytätkö talvisaikaan villasukkia aamutossujen kanssa. Erinomainen isänpäivälahja tai joululahja.

Esport Honka lippalakki
Tämä lippalakki on kesäkauden myydyin fanituote. Lippalakin kokoa voi säätää lakin takana olevalla tarranauhasäätimellä. Klassinen lippalakki sopii kokonsa puolesta niin lapsille kuin aikuisille. Kankaan materiaali: 100% puuvilla.

Esport Honka trucker cap –lippalakki
Trendikäs trucker cap -lippalakki on one size, ja se sopii niin lapsille kuin aikuisille. Lippatakin kokoa voi säätää lakin takana olevalla tarranauhasäätimellä. Kankaan materiaali: 50 % puuvilla & 50 % polyesteri.

Esport Honka kangaskassi
Klassinen ja ekologinen kangaskassi. Tuotteen korkeus on 42 cm ja leveys 37 cm. Kantokahvan kokonaispituus 66 cm. Materiaali: 100 % puuvilla.

Esport Honka treenipussukka
Monikäyttöinen pussukka treeneihin ja arkikäyttöön. Tuotteen korkeus 46 cm ja leveys 34 cm. Tuote sopii kooltaan niin lapselle kuin aikuiselle. Materiaali: 100% polyesteri.

Esport Honka sormikkaat
Tyylikkäät ja käytännölliset sormikkaat, joissa on kuudessa sormen kärjessä kosketusnäytön käyttöön soveltuva materiaali. Materiaali: 100 % akryyli.

Esport Honka logomerkki
Voit ommella logon haluamaasi tuotteeseen. Merkin korkeus 10 cm ja leveys 8 cm. Materiaali: 100 % puuvilla.

Esport Honka kasvomaski
Ihoa vasten miellyttävän kolmekerroksisen kasvomaskin uloimpien kerrosten materiaali on 100 % puuvillaa. Maskin keskikerros on suodattavaa non woven -kangasta. Maski on helppo säätää kasvoihin sopivaksi korvan taakse laitettavien lenkkien säädinten avulla. Maskissa on muotoon säädettävä taipuisa nenälanka, joka estää silmälasien huurtumisen. Maski muotoutuu tiiviisti kasvoja vasten. Konepestävä 60 asteessa.

Esport Honka juomapullo
Käytännölliseen juomapulloon voit kirjoittaa pelinumerosi. Juomapullon vetoisuus on 750 ml.

Esport Honka tuubihuivi
Suojaa tuova kevyt tuubihuivi on miellyttävä ihoa vasten. Tuubihuivi on käytännöllinen lämmike niin treeneissä kuin arkikäytössä. Pituus 47,5 cm ja ympärysmitta 55 cm. Materiaali on joustavaa ja pehmeää trikookangasta.

Esport Honka sateenvarjo
Pieneen tilaan menevä kokoontaitettava sateenvarjo, jonka sivuissa on 4 kpl Esport Honka -logoa. Koottuna pituus 23,5 cm.

Esport Honka jouluneule
Klassikoksi muodostuneen Hongan jouluneuleen avulla virittäydyt sesongin tunnelmaan. Koot S-L. Materiaali: 100 % akryyli.


Tilaus postitetaan kotiisi. Tuotteilla ei ole noutomahdollisuutta.

Vain suoria ostoja.

Postituksen hinta:
Suomi 10 € / tilaus
EU-maat 20 € / tilaus
EU:n ulkopuolelle 30 € / tilaus

Tilaamasi tuotteet toimitetaan postitse tilauksen osoitteeseen.

Tilauksen postittaa Tiketti.
Tuotteet postitetaan kerran viikossa, maanantaisin.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Tapiolan Urheiluhalli
Urheilupuistontie 2, 02200, Espoo