EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 15.4. - La 27.10.2018  /  Tapiolan urheilupuisto  /  Espoo

Esport Honka 2018 kotiottelut

Esport Honka 2018 kotiottelut Liput

Ladataan…

ESPORT HONKA ON PALANNUT VEIKKAUSLIIGAAN!

Hongan huikea kausi 2017 sisälsi paljon dramatiikkaa, ja sen kruunasi lopulta sarjanousu HIFK:ta vastaan. Hongalta on jo nähty kovaa taistelua ja hien vuodatusta jokaisessa ottelussa. Helppoja pisteitä ei kuitenkaan ole jaossa Veikkausliigassa, ja yleisön tuki on entistä tärkeämpää.

Tule siis Tapiolan Urheilupuistoon katsomoon kannustamaan Esport Honka huippusuorituksiin!

esporthonka.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Kolmen ottelun sarjalipun numerolla voit lunastaa 0 € hintaisia ottelulippuja Hongan peleihin. Valitse mieleinen paikka Aurinkokatsomosta ja lipputyypiksi: Hongan lippupaketti. Huomaathan, että otteluliput on lunastettava etukäteen, eikä sarjalippu kelpaa tapahtumaan sellaisenaan. Voit lunastaa kolme lippua samalla koodilla.

Ennakkohintaisten lippujen myynti päättyy kun päivä vaihtuu ottelupäiväksi. Tämän jälkeen lippuja myydään porttihinnoilla.

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

Esport Lounge sisältää pääsyn Esport Loungeen, jossa on tarjolla lämmin ruoka, sekä paikan VIP-katsomosta.