EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.11.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Espoo Big Band feat. Marika Tuhkala & Sami Pitkämö - Blue Christmas (klo 21:00)

Espoo Big Band feat. Marika Tuhkala & Sami Pitkämö - Blue Christmas (klo 21:00) Liput

HUOM! Sairaustapauksen vuoksi Aili Ikosen tilalla konsertin toisena solistina, Sami Pitkämön rinnalla nähdään laulaja Marika Tuhkala. Monipuolinen freelancemuusikko on esiintynyt lukuisten kotimaan eturivin artistien taustalaulajana sekä televisioproduktioissa kuten The Voice of Finland ja Eurovision -laulukilpailut. Vuonna 2013 hänet nähtiin Linnan juhlien solistina. Tuhkala on tuttu myös musiikkiteatterilavoilta muun muassa Komediateatteri Areenasta, UIT:sta sekä Helsingin ja Turun kaupunginteattereista.

***

Marzi Nymanin johtama Espoo Big Band julkaisee joulun alla levyn, joka sisältää Nymanin tekemiä svengaavia sovituksia tutuista joululauluista. Maan parhaista ja kysytyimmistä muusikoista koostuva EBB esiintyy Tampereen G Livelabissa lauantaina 27.11. solisteinaan yleisön rakastamat laulajat Marika Tuhkanen ja Sami Pitkämö.

Tuhkasen ja Pitkämön ohella EBB:n joululevyllä laulusolisteina toimivat myös Maria Ylipää ja Maarit Hurmerinta. Lisäksi levyllä vierailevat Grammy-noteeratut yhdysvaltalaiset laulajat Kurt Elling ja Ruthie Foster sekä mm. Tower of Power ja Saturday Night Live -yhtyeistä tunnettu saksofonisti Lenny Pickett.

Sami Pitkämö on tullut suomalaisille tutuksi laulajana, muusikkona ja orkesterinjohtajana keikkojen lisäksi monista tv:n viihdeohjelmista kuten Tanssii Tähtien Kanssa. Espoo Big Band (EBB) on yksi Suomen suurten jazzorkestereiden valioista. Viime vuonna 40-vuotta täyttänyt EBB on tehnyt kunnianhimoista ja pitkäjänteistä työtä suomalaisen jazzmusiikin hyväksi. EBB tunnetaankin erityisesti uuden kotimaisen musiikin tuotannoistaan.

Esiintyjät:
Marika Tuhkanen, laulu
Sami Pitkämö, laulu
Espoo Big Band

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot