EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.11.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Espoo Big Band feat. Aili Ikonen & Sami Pitkämö - Blue Christmas (klo 21:00)

Espoo Big Band feat. Aili Ikonen & Sami Pitkämö - Blue Christmas (klo 21:00) Liput

Marzi Nymanin johtama Espoo Big Band julkaisee joulun alla levyn, joka sisältää Nymanin tekemiä svengaavia sovituksia tutuista joululauluista. Maan parhaista ja kysytyimmistä muusikoista koostuva EBB esiintyy Tampereen G Livelabissa lauantaina 27.11. solisteinaan yleisön rakastamat laulajat Aili Ikonen ja Sami Pitkämö.

Ikosen ja Pitkämön ohella EBB:n joululevyllä laulusolisteina toimivat myös Maria Ylipää ja Maarit Hurmerinta. Lisäksi levyllä vierailevat Grammy-noteeratut yhdysvaltalaiset laulajat Kurt Elling ja Ruthie Foster sekä mm. Tower of Power ja Saturday Night Live -yhtyeistä tunnettu saksofonisti Lenny Pickett.

Aili Ikonen - Suomen tämän hetken ykkösjazzlaulajaksi tituleerattu Aili Ikonen on monipuolinen laulaja ja lauluntekijä, ura sisältää lukuisia albumeita, big band- produktioita, Ella Fitzgerald -tulkintoja ja jazziskelmiäkin. Sami Pitkämö on tullut suomalaisille tutuksi laulajana, muusikkona ja orkesterinjohtajana keikkojen lisäksi monista tv:n viihdeohjelmista kuten Tanssii Tähtien Kanssa. Espoo Big Band (EBB) on yksi Suomen suurten jazzorkestereiden valioista. Viime vuonna 40-vuotta täyttänyt EBB on tehnyt kunnianhimoista ja pitkäjänteistä työtä suomalaisen jazzmusiikin hyväksi. EBB tunnetaankin erityisesti uuden kotimaisen musiikin tuotannoistaan.

Esiintyjät:
Aili Ikonen, laulu
Sami Pitkämö, laulu
Espoo Big Band

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 27.11.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot