EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 7.3.2020  /  Henry's Pub  /  Kuopio

Esa Pulliainen w/ Mr Breathless

Esa Pulliainen w/ Mr Breathless Liput

Maaliskuun alkupuolella Henkassa nautitaan vauhdikkaasta rautalankamusiikista. Illan musiikista vastaa Agents-kitaristi Esa Pulliainen sekä Suomen ainoa rock'n'roll-pianisti-laulaja Mr Breathless (Marko Julkunen).

Esa Pulliainen on Agents-yhtyeen keulahahmo, kitaristi ja sovittaja sekä tunnettu muiden artistien levyjen tuottaja musiikkialalla. Vuonna 2003 Pulliaiselle myönnettiin säveltaiteen valtionpalkinto. Kitaristi on tunnettu myös luomastaan, niin sanotusta "Agents-soundista", jonka on sanottu yhdistelevän 1960-luvun rautalankamusiikkia, rockia ja iskelmää

Vauhdikkaasta Jerry Lee Lewis -tyylisestä piano rock'n'rollista tunnettu Mr Breathless on vuosien varrella vieraillut Esan kokoonpanoissa säännöllisesti:
Esa Pulliainen C-Combo & Mr Breathless julkaisi syksyllä 2013 Let's work together-maxisinglen. Singlellä kuuluu 70-luvun Hurriganes-tyylinen rock'n'roll, johon Mr Breathless on omalla jäljittelemättömällä soittotyylillään sekoittanut rockabillyn, countryn ja rhythm'n'bluesin sävyjä.

Yhtyeen nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2013. Se sisältää rautalankahenkisiä kitarainstrumentaaleja. Vuonna 2015 julkaistiin Mr. Breathlessin kanssa tehty toinen albumi, Keep On Rockin'. Albumi sisältää pääosin laulettua rock and rollia, mutta mukana on myös kolme kitarainstrumentaalia. Toinen instrumentaalialbumi, Shaking All Over, julkaistiin kesäkuussa 2018.

www.henryspub.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Showtime 23:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.